Kauneus

Testissä pikakasvohoidot – Saako puolessa tunnissa näkyviä tuloksia?

Teksti:
Anna.fi

Voiko puolessa tunnissa saada näkyviä tuloksia aikaan? Kokeilimme, kirkastuuko iho ja virkistyykö ilme pikakasvohoidossa.

Kasvohoito

Retipalm Quick Stop -pikahoito – Töhnää liikkeelle

Ihoni on rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuva.

Hoito lupaa pikapiristyksen iholle, puhdistaa, ravita ihoa ja tasoittaa ihon sävyä.

Näin tehtiin

Mikä ihana alku päivälle! Makasin hoitopöydällä ja naamani putsattiin ensin syväpuhdistavalla vaahdolla, sitten hedelmäja glykolihappoa sisältävällä kasvovedellä. Oikein tunsin, miten töhnä lähti liikkeelle huokosista. Vielä maitohappo-keramidikuorinta, ja iho oli valmis vastaanottamaan vitamiiniampullit ja -emulsiot.

Hoitaja sammutti valon ja aloitti napakan tehohieronnan, jossa käytiin läpi akupisteitä. Nyt sain hetken rentoutua samalla, kun ihoon imeytettävät vitamiinit aloittivat urakkansa: A kiinteytti ja rauhoitti talirauhasia, C hajotti pigmenttimuutoksia ja E suojasi ja vahvisti.

Lopputulos

20 minuutin jälkeen kurkistin peiliin. Yön jäljet olivat pyyhkiytyneet naamasta. Iho tuntui perusteellisesti putsatulta ja kosteutetulta. Ja vitamiinit jatkaisivat työtään vielä 12 tunnin ajan. Miia, 48

Retipalm Quick Stop -pikahoito, 20 min 49 e.

Hoitolat: MAJO, 040 169 2001.

Medik 8 Light Peel -hoito – Sisältää kasvohieronnan

Ihoni on auringon puutteen ja pitkän talven takia väritön ja eloton.

Hoito lupaa kauniin ja kuulakkaan ihon, joka kirkastuu vielä hoidon jälkeenkin.

Näin tehtiin

Hoito alkoi kasvojen huolellisella puhdistuksella, jonka jälkeen hoitaja levitti kasvoilleni viuhkasiveltimellä hieman nipistelevän ja kihelmöivän mutta nopeasti rauhoittuvan kuorinta-aineen. Leukani epäpuhtaudet reagoivat, ja iho punertui leuan alueella nopeammin kuin muualla kasvoissa. Neljän minuutin vaikutusajan jälkeen kasvoille suihkutettu neutralisointiaine tuntui nopeana nipistelynä. Pesun jälkeen kasvoille levitettiin huumaavan tuoksuinen kiiviä ja E-vitamiinia sisältävä kiinteyttävä naamio. Kosteuttavan hoitonaamion vaikutusaikana sain kasvohieronnan.

Lopputulos

Ihoni tuntui välittömästi hoidon jälkeen napakalta, kiinteältä ja kimmoisalta. Iho oli rauhallinen ja kirkas – suorastaan loistava. Parasta on, että näin lyhyessä hoidossa voi käydä vaikkapa lounastunnilla. Iho ei punoittanut ja meikatakin saa vaikka heti hoidon jälkeen. Virpi, 38

Medik 8 Light Peel -hoito, 30 min noin 65 e.

Hoitolat: Kauneus- ja softlaserhoitola Terttu Thomé, 09 622 1646, muut hoitolat
Me Treatments, 040 754 2286.

Mary Cohr CatioClean Express -hoito – Pehmyt persikkaposki

Ihoni on ohuehko, väsähtänyt ja kuiva pitkittyneen flunssan jäljiltä.

Hoito lupaa syväpuhdistaa, kirkastaa ja napakoittaa ihoa.

Näin tehtiin

Iho puhdistettiin ja sille tehtiin kuorinta. Sen jälkeen oli vuorossa syväpuhdistus, jossa käytettiin salisyylihappoa, takiaisuutetta ja ThermoClean-elektrodilaitetta. Yhdessä ne poistivat epäpuhtauksia, liuottivat talia ja puhdistivat ihohuokosia. Laitteen pää tuntui iholla lämpimältä ja rentouttavalta. Hemmotteluosuus oli 10 minuutin kasvohieronta, jossa paineltiin lymfa- ja akupisteitä tavoitteena antaa kuona-aineille kyytiä ja rentouttaa kasvoja. Lopuksi iholle levitettiin seerumi ja aurinkoisen sään vuoksi suojakertoimellinen voide.

Lopputulos

Ihosta tuli pehmyt kuin vauvan peppu. Iho tuntui ja näytti napakalta ja kuulaalta. Turvotus oli poissa ja ilme levollinen. Tässä hoidossa kannattaa käydä, kun haluaa näyttää pirteältä ja freesiltä. Ehtii hyvin vaikka lounastunnilla. Tiina, 59

Mary Cohr CatioClean Express -hoito, 30 min 39 e.

Hoitolat: Lekita, 09 877 8771.

Ella Baché Masque Magistral -kasvohoito – Viileän naamion alla

Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka hilseilee etenkin talven jäljiltä.

Hoito lupaa kosteuttaa tehokkaasti, silottaa, rauhoittaa, poistaa punakkuutta, uudistaa ja saada ihon näyttämään hyvältä.

Näin tehtiin

Hoidon aluksi asettauduin makaavaan asentoon pehmeään hoitotuoliin. Ihoni puhdistettiin ja kuorittiin sokeripohjaisella kuorinta-aineella. Tämän jälkeen kasvoilleni levitettiin raikkaan viileältä tuntuva bioaktiivinen 3D-nanokuitunaamio, joka kuljettaa ihoon kosteuttavia aineita. Naamion vaikuttaessa 10 minuuttia käteni hierottiin rentouttavan musiikin soidessa taustalla.

Lopputulos

Puolen tunnin hoidon jälkeen heräsin syvästä rentoutuksen tilasta – taisin hieman torkahtaa käsihieronnan aikana. Ihoni tuntui kosteutetulta ja kimmoisalta. Ihon sävy oli silminnähden kirkkaampi kuin ennen hoitoa. Vielä seuraavana aamunakin poskeni tuntuivat pehmeämmiltä kuin yleensä. Eveliina, 30

Ella Baché Masque Magistral -kasvohoito, 30 min noin 49 e. Kotihoitoon hoitonaamio, 11,50 e.

Hoitolat: Rohdos-Ala, 09 7744 1500.

Dermalogica Micro Zone Power Bright TRx -pikakasvohoito – Kiireiselle finnipeikolle

Ihoni on ollut aina hyvä, mutta otsani ja kaulani ovat alkaneet kukkia keski-iän kynnyksellä.

Hoito lupaa kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä 20 minuutissa.

Näin tehtiin

Aluksi kartoitettiin terveydentila ja iho puhdistettiin ultraäänilaitteella. Sen jälkeen tehtiin ihoanalyysi, jonka aikana keskustelimme, miksi ihoni on mennyt huonoon kuntoon. Syy on stressissä, ja finnit leuassa ovat kosmetologin mukaan niin sanottuja ovulaatiofinnejä. Hoito jatkui ampullin levityksellä, hieronnalla ja kuorinnalla, jota tehostettiin ultraäänilaitteella. Sitten kasvot puhdistettiin vielä kertaalleen ja niille laitettiin seerumia, naamio ja muutama ”ihmetippa”, jotka imeytettiin ultraäänellä. Lopuksi suihkautettiin kasvovettä ja levitettiin silmänympärys- ja kosteusvoidetta.

Lopputulos

Iho näytti hoidon jälkeen kuulaammalta ja kirkkaammalta. Työkaveritkin kehuivat hehkuani. Iltapäivällä naamaa alkoi kiristää, kuten kosmetologi varoittelikin. Iho pysyi kuulaana monta päivää. Pikaratkaisua finniongelmaan tästä ei ole, mutta pahin vaihe tuntuu olevan nyt takana. Annina, 36

Dermalogica Micro Zone Power Bright TRx -pikakasvohoito, 20 min noin 35 euroa.

Hoitolat: Dermalogica, 050 446 0835.

Lue lisää:

Exuviance – Ellit testasi kirkastavan kasvohoidon

Teksti: Sini Kesänen
Kuvat: Colourbox.com

Anna 20/2015

X