Kauneus

Vuoden 2015 kauneustuotteet: parasta ihonhoitoon

Annan kauneusraati valitsi vuoden 2015 seerumeista, yövoiteista, kosteusvoiteista ja vartalovoiteista sekä tuoksuista ne kaikkein parhaimmat!

Teksti:
Anni Nissi
Kuvat:
123Rf, Mirva Kakko/Otavamedia

Annan kauneusraati valitsi vuoden 2015 seerumeista, yövoiteista, kosteusvoiteista ja vartalovoiteista sekä tuoksuista ne kaikkein parhaimmat!

1. Luonnonmukainen hoitovesi: Mádara Nokkonen DD -suihke

Mádara Nokkonen DD -suihkeMádara Nokkonen DD -suihke 100 ml 18 e. Rauhoittava hoitovesi freesaa kasvot kesken lentomatkan tai työpäivän. Voit suihkuttaa tätä vaikka koko kropalle silloin, kun et ehdi rasvata.

2. Lisävahvistusta ihonhoitoon: Elizabeth Arden -buusteri

Elizabeth Arden -buusteriElizabeth Arden Superstart -buusteri 30 ml 59 e. Tähän koukutuimme: ei seerumi vaan aivan uudenlainen tehotuote, joka vahvistaa ihon pintakerrosta ja jättää välittömästi napakan tunnun. Buusteri tehostaa muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta kasvoilla.

3. Atoopikon voide: Avène XeraCalm

Avène XeraCalmAvène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing -hoitovoide 200 ml 21 e, apteekeista. Kuin samettia ärtyneelle tai rutikuivalle iholle. Rauhoittaa kutinaa ja pitää ihon pehmeänä. Sopii koko perheelle naamasta varpaisiin. Hajusteeton.

4. Yöhoitaja: Biotherm Aquasource -yövoide

Biotherm Aquasource -yövoideBiotherm Aquasource Night Spa -yövoide 50 ml 48 e. Kevyen geelin ja täyteläisen voiteen välimuoto imeytyy ihmeellisen hyvin jopa sekaihoon, jolle yövoiteet ovat yleensä liian tuhteja. Olo on kuin virkistävän suihkun jälkeen.

5. Laikkuja vastaan: Chanel Sublimage -suojavoide

Chanel Sublimage -suojavoideChanel Sublimage La Protection -suojavoide 30 ml 120 e, SK 50. Ehkäisee auringon aiheuttamia tummia laikkuja ja ryppyjä. Testissä todella esti uusien läiskien synnyn. Sopii meikin alle. Ota käyttöön jo helmikuussa!

6. Ruuhkavuosiin: Lierac Hydragenist

Lierac HydragenistLierac Hydragenist -seerumi 30 ml 52 e, apteekeista. Kosteuttava, raikas seerumi hulahtaa ihoon ja toimii myös meikin alla. Testasimme niin pari- kuin nelikymppiselläkin naisella ja atooppisella, öljyisellä sekä akneiholla. Lopputulos: kaikki ihastuivat.

7. Vaihdevuosiin: Vichy Neovadiol

Vichy NeovadiolVichy Neovadiol Compensating Complex -seerumi 30 ml 44 e, apteekeista. Täsmäisku vaihdevuosien ihomuutoksia – kuivumista, veltostumista ja pigmenttihäiriöitä – vastaan. Lisäksi tuoksuu miellyttävältä ja imeytyy hyvin.

8. Rutikuiville poskille: Linola

Linola-kasvovoideLinola-kasvovoide 50 ml 16  e. Kun naama on kiristävän kuiva eikä mikään auta, kokeile Linolaa. Atoopikkojen suosima sarja on Saksassa apteekkien myyntimenestys. Voiteessa on jopa 30 prosenttia rasvaa ja runsaasti linolihappoa.

9. Herkän ihon puhdistus: Eucerin-puhdistusemulsio

Eucerin-puhdistusemulsioEucerin UltraSensitive -puhdistusemulsio 100 ml 18  e. Riittoisa apteekkituote ei kuivata tai ärsytä ihoa tai silmiä, sillä se sisältää vain 13 raaka-ainetta ihon herkistymisreaktioiden välttämiseksi. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa jo puhdistusvaiheessa.

10. Rasvoittuvalle iholle: Lumene-voidegeeli

Lumene Arctic Aqua 3D -tehokosteuttava voidegeeli Lumene Arctic Aqua 3D -tehokosteuttava voidegeeli 50 ml 12 e. Täysin uudenlainen aasialaistyyppinen geelivoide, jonka ansiosta sekaiho pysyy mattana ja raikkaana koko päivän. Kosteuttaa keveydestään huolimatta.

11. Pintakuivalle iholle: uudistunut Philosophy Hope in a Jar

Philosophy Renewed Hope in a Jar -kosteusvoide 60 ml 45 e. Hitti jo syntyessään vuonna 1996, mutta paranneltu versio pesee edeltäjänsä 5–0. Imeytyy aiempaa paremmin ja heleyttää irrottamalla hellästi kuollutta ihosolukkoa.

12. Pikakaunistaja: Oriflame Giordani Gold

Oriflame Giordani GoldOriflame Giordani Gold Perfecting -meikinalusvoide 30 ml 26 e. Kaunistaa ihoa saaden sen näyttämään kuulaalta, pidentää vakuuttavasti meikin kestoa ja helpottaa meikkivoiteen levitystä, sillä iho jää napakaksi. Laiska meikkaaja käyttää sellaisenaan.

13. Hajusteetonta kropalle: ACO-suihkuöljy

ACO-suihkuöljyACO Special Care Moisturising -suihkuöljy 300 ml 13 e. Hellii kroppaa pesun aikana muttei tee lattiasta vaarallisen liukasta. Apteekkisarja ACOn Special Care -tuoteperhe osoittaa, että hajusteeton ei välttämättä tuoksu pahalta.

14. Hellivä vartalotuoksu: Japanese Camellia

The Body Shop Spa of the World Japanese Camellia -vartalovoideThe Body Shop Spa of the World Japanese Camellia -vartalovoide 350 ml 29 e. Jopa Body Shopin legendaarista vartalovoita parempi koostumus, joka imeytyy ja kosteuttaa hyvin ja tuoksuu niin hurmaavalta, ettei parfyymiä tarvita.

15. Tuoksu suoraan Pariisista: Sabé Masson -voideparfyymit

Sabé Masson -voideparfyymitSabé Masson Soft Perfume -voideparfyymi 29 e, 16 vaihtoehtoa. Suloiset parfyymipuikot yllättävät laadullaan. Tuoksuraaka-aineet on sekoitettu ihoa hoitaviin luonnonöljyihin. Puikko kulkee käsilaukussa, jolloin sitä voi sipaista milloin vain lisää. Alkoholiton.

16. Tuoksu miehelle: Dior Sauvage

Dior Sauvage Eau de ToiletteDior Sauvage Eau de Toilette -miestentuoksu 60 ml 83 e. Kyllä, mies voi tuoksua maskuliiniselta läträämättä myskillä. Syvä, kirpeä ja pippurinen tuoksu on eittämättä paras vuosikymmeneen.

Lue myös: Testasimme uudet lappunaamiot

Katso myös:

Vuoden 2015 kauneustuotteetVuoden 2015 parhaat meikit ja kynsilakat

Vuoden 2015 parhaat hiustuotteet

Kauneusraadissa Annan päätoimittaja Emma Koivula, toimituspäällikkö Sari Hannikainen, tuottaja Piia Sainio, toimittaja Oili Urmas sekä kauneustoimittajat Sini Kesänen, Anni Nissi ja Mirva Saukkola.

 

X