Muoti

Muuttumisleikki: Tumma silmämeikki toi Ninan, 47, silmiin upeaa säihkettä

Lastentarhanopettaja Nina Sivonen pukeutuu mielellään rentoihin mutta hyvin istuviin vaatteisiin. Muuttumisleikki todisti myös sen, että Ninalle sopii liila väri.

Teksti:
Teskti Ja
Tyyli:
Milla Muurimäki
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Pirteä polkkatukka sopii hyvin Ninalle, joka on ollut lähes aina pitkätukkainen blondi.

Lastentarhanopettaja Nina Sivonen pukeutuu mielellään rentoihin mutta hyvin istuviin vaatteisiin. Muuttumisleikki todisti myös sen, että Ninalle sopii liila väri.

Nina Sivonen, 47, tykkää monipuolisesti eri tyyleistä, mutta lastentarhanopettajana työskentelevän naisen arkityyli koostuu lähes aina farkuista ja neuleesta. Porissa asuva Nina haluaa pukeutua siististi, mutta siten, että vaatteet ovat mukavat päällä. Ainoa väri, jota Nina vierastaa on liila.

Pastelli persikka imartelee ihonsävyä

Nina on ollut lähes aina pitkähiuksinen blondi. Hän kokeili 15 vuotta sitten lyhyempää hiusmallia, mutta kasvatti sen pian pois, sillä hänen mielestään hiukset ovat helppohoitoisemmat, kun ne ovat pitkät. Toisin sanoen, ne saa aina tarvittaessa kiinni.

Ninan luonnonkiharoita haluttiin korostaa. Jotta kihara jaksaisi nousta, leikattiin hiuksista reippaasti pituutta pois. Huonojen latvojen leikkaus sai hiukset tuntumaan ja näyttämään paksummilta ja jämäkämmiltä. Vaalea väri haluttiin puhtaammaksi ja hiukset vaalennettiin tasaisemman värisiksi. Pastellisen persikkainen vivahde imartelee Ninan ihonsävyä ja tuo pehmeyttä kokonaisilmeeseen.

Meikkivoide suojaa kasvoja

Meikkaajan näkökulmasta Ninan kasvojen muoto on hyvä, sillä hänellä on upeat silmät, selkeät huulet ja hyvänmalliset kulmakarvat.

Nina ei juurikaan meikkaa, paitsi jos on lähdössä juhliin. Kasvot olisi silti hyvä suojata meikkivoiteella päivittäin. Nyt tehty tumma silmämeikki tuhdilla rajauksella korostaa silmiä ja antaa niille syvyyttä.

Muuttumisleikki
Klassinen ruutukuosi näyttää naiselliselta pastellinsävyisenä.

Liilakin sopii Ninalle

Arkisista vaatteista koottiin asukokonaisuus, joka on mukava, muodikas ja monikäyttöinen.

Klassinen ruutukuosi näyttää naiselliselta pastellinsävyisenä. Kevyt ja kauniisti laskeutuva materiaali sopii juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Pitkää paitaa voi käyttää arjessa kapeiden farkkujen ja tennareiden kanssa, mutta sen alle voi pukea myös pitkän hameen.

Ja todistetuksi tuli, että myös liila pukee Ninaa.

Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan muuttumisleikkiin!

X