Muoti

Muuttumisleikki: Tumma silmämeikki toi Ninan, 47, silmiin upeaa säihkettä

Lastentarhanopettaja Nina Sivonen pukeutuu mielellään rentoihin mutta hyvin istuviin vaatteisiin. Muuttumisleikki todisti myös sen, että Ninalle sopii liila väri.
Teksti: Teskti ja tyyli: Milla Muurimäki Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Nina Sivonen, 47, tykkää monipuolisesti eri tyyleistä, mutta lastentarhanopettajana työskentelevän naisen arkityyli koostuu lähes aina farkuista ja neuleesta. Porissa asuva Nina haluaa pukeutua siististi, mutta siten, että vaatteet ovat mukavat päällä. Ainoa väri, jota Nina vierastaa on liila.

Pastelli persikka imartelee ihonsävyä

Nina on ollut lähes aina pitkähiuksinen blondi. Hän kokeili 15 vuotta sitten lyhyempää hiusmallia, mutta kasvatti sen pian pois, sillä hänen mielestään hiukset ovat helppohoitoisemmat, kun ne ovat pitkät. Toisin sanoen, ne saa aina tarvittaessa kiinni.

Ninan luonnonkiharoita haluttiin korostaa. Jotta kihara jaksaisi nousta, leikattiin hiuksista reippaasti pituutta pois. Huonojen latvojen leikkaus sai hiukset tuntumaan ja näyttämään paksummilta ja jämäkämmiltä. Vaalea väri haluttiin puhtaammaksi ja hiukset vaalennettiin tasaisemman värisiksi. Pastellisen persikkainen vivahde imartelee Ninan ihonsävyä ja tuo pehmeyttä kokonaisilmeeseen.

Meikkivoide suojaa kasvoja

Meikkaajan näkökulmasta Ninan kasvojen muoto on hyvä, sillä hänellä on upeat silmät, selkeät huulet ja hyvänmalliset kulmakarvat.

Nina ei juurikaan meikkaa, paitsi jos on lähdössä juhliin. Kasvot olisi silti hyvä suojata meikkivoiteella päivittäin. Nyt tehty tumma silmämeikki tuhdilla rajauksella korostaa silmiä ja antaa niille syvyyttä.

Muuttumisleikki

Klassinen ruutukuosi näyttää naiselliselta pastellinsävyisenä.

Liilakin sopii Ninalle

Arkisista vaatteista koottiin asukokonaisuus, joka on mukava, muodikas ja monikäyttöinen.

Klassinen ruutukuosi näyttää naiselliselta pastellinsävyisenä. Kevyt ja kauniisti laskeutuva materiaali sopii juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Pitkää paitaa voi käyttää arjessa kapeiden farkkujen ja tennareiden kanssa, mutta sen alle voi pukea myös pitkän hameen.

Ja todistetuksi tuli, että myös liila pukee Ninaa.

Tyylin aakkoset

A Puhtaan vaalea sävy hiuksissa näyttää huolitellulta, ja pastellinen sävy antaa pehmeyttä.

B Tumma silmämeikki tuhdilla rajauksella korostaa silmiä ja antaa niille syvyyttä.

C Klassinen ruutukuosi näyttää muodikkaalta pastellinsävyisenä.

Ninan meikki

Sisley / Ilkka Ruotsalainen. Meikin pohjustus Velvet Nourishing Cream -voiteella ja L’Intégral Anti-Age Eye Cream -silmänympärysvoiteella. Meikkivoide Le Teint Anti-Aging, sävy 2R. Korostuskynä Stylo Lumière, sävy 2. Poskipuna L’Orchidee. Luomivärikynät Eye Twist, sävyt no. 9, 11, 14 ja 15. Ripsiväri So Curl Mascara, musta. Huulibalsami Lip Twist, sävy 12.

Ninan hiukset

Joico / Annika Kokkonen / KC Professionals. Vaalennus Joico Blonde Life Lightening Powder 9+ ja 6% hapete. Sävytys Joico Vero K-Pak Chrome G9 + B9. Värin jälkeen Olaplex -hoito. Pesu ja hoito Joico Blonde Life -sampoolla ja -hoitoaineella. Muotoilu Joico Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil -öljyllä ja Joico Curl Foam Wax -vahalla. Viimeistely Joico Curl Refreshed Reanimating Mist -hoitosuihkeella ja Joico K-Pak Protective Hairspray -hiuskiinteellä.

Voita tuotepalkinto!

Osallistu kisaan ja voita Sisleyn ja Joicon tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 499,70 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan muuttumisleikkiin!

X