Kaali-fetajuustogratiini
Kaaligratiini hunnutetaan tällä kertaa fetajuustolla. Kaalit paahtuvat uunissa rapsakan pehmeiksi.
Ainekset
- 600 g parsakaalia
- pala valkokaalia
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1/2 tl currya
- 200 g fetajuustoa
- noin 1 dl ranskankermaa
- 1/2 ruukku lehtipersiljaa
- 3 rkl kurpitsansiemeniä
Valmistusohje
1. Paloittele parsakaali, myös varsi ja huuhtele se. Valuta lävikössä. Leikkaa kaali reiluiksi lohkoiksi. Laita ainekset uunivuokaan ja kääntele joukkoon öljy, suola, mustapippuri sekä curry.
2. Paista 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kaalit saavat hieman väriä.
3. Sekoita sillä välin feta ja ranskankerma murumaiseksi seokseksi. Lusikoi juustoseos ruskistuneiden kaalien pinnalle ja jatka paistamista 5–10 minuuttia niin, että juusto saa hieman väriä.
4. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja kurpitsansiemenillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous