Gluteenittomat pikkuleivät
Näiden pikkuleipien juju on Marianne-rouheessa.
Ainekset
- 200 g leivontamargariinia (60 %)
- 2 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 5 dl gluteenittomia jauhoja
- 1 dl tattarileseitä
- 0.5 dl Marianne-rouhetta
- 2 rkl siirappia
Valmistusohje
1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna huolella vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan siirapin kanssa.
2. Anna taikinan tekeytyä kelmuun käärittynä viileässä tunnin ajan.
3. Pyörittele taikinasta jauhotetulla leivinpöydällä pieniä, peukalonpään kokoisia palloja. Nosta pikkuleivät leivinpaperoidulle uunipelille ja paista 175-asteissa uunin keskitasossa 10-12 minuuttia.
4. Anna jäähtyä pellillä.
220 kJ (50 kcal) 1 kpl
Kommentit
Mitä voisi laittaa tattarileseiden tilalle? En ole sellaisia koskaan ostanut.
Kommentit
Mitä voisi laittaa tattarileseiden tilalle? En ole sellaisia koskaan ostanut.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous