Korvapuustien tuttu maku syntyy kardemummasta ja mehevistä täytteistä.
Reseptit

Helpot pikkupullat

Helpot pikkupullat syntyvät valmiista pullataikinalevystä.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500 g (½ pakettia) pakastettua pullataikinaa
  • 50 g pehmeää voita
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • silputtuja kuivattuja mansikoita

Pinnalle

  • tomusokeria
  • mansikan makuisia koristerakeita

Valmistusohje

1. Ota pullataikinapaketista puolet levyistä, pane ne leivinpaperin päälle ja peitä pyyheliinalla. Anna pullataikinan sulaa puolisen tuntia lämpimässä paikassa.

2. Ota yksi pullataikinalevy kerrallaan leivinpöydälle. Levitä pinnalle pehmeä voi, ripottele päälle fariini-vaniljasokeriseosta ja silputtuja mansikoita. Kääri levy rullaksi aloittaen lyhyeltä sivulta. Leikkaa käärö neljäksi viipaleeksi ja pane viipaleet kaksinkertaisiin, pieniin paperisiin pullavuokiin.

3. Kypsennä pikkupullia 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna pullien jäähtyä ja koristele ne koristerakeilla ja tomusokerilla.

X