Reseptit 2.8.2012

Kantarellipasta

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

noin 500 g juusto-pinaattitäyteisiä tortellineja
0.5 l pieniä kantarelleja
5 viipaletta pekonia
1.5 dl kermaa
0.5 dl valkoviiniä
mustapippuria myllystä
ruohosipulisilppua

Valmistusohje

1. Ruskista silputtua pekonia hetki paistinpannulla, lisää tilkka öljyä sekä sienet. Paista sekoitellen n. 5 minuuttia. Lisää kerma ja viini. Kuumenna hetki.

2. Kypsennä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa pasta syville lautasille, lisää päälle sieni-pekoniseos. Jauha pinnalle mustapippuria ja lisää päälle silputtua ruohosipulia. Tarjoa pasta heti tulikuumana.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi