
Kurpitsa-sienipasta
Kurpitsasta, herkkusienistä, basilikasta,salviasta, valkosipulista ja kermasta syntyy maukas ja herkullinen kastike pastalle. Ja pasta on valmis alle puolessa tunnissa.
Kurpitsa-sienipasta on valmis alle puolessa tunnissa.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 400 g talvikurpitsaa
- 1 salottisipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl oliiviöljyä
- 200 g herkkusieniä
- 1 dl kermaa
- 0.5 tl salviaa
- 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- parmesaaniraastetta
Valmistusohje
Vinkki! Huuhtele kurpitsan siemenet talteen ja paahda ne pannulla lisäkesalaatin joukkoon.
1. Laita pasta kiehumaan. Lohko kurpitsa kuten meloni ja poista pehmeä sisus ja siemenet. Kuutioi kurpitsa ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita ensin kasarissa hetken aikaa. Lisää joukkoon kurpitsapalat ja anna niiden pehmentyä.
2. Viipaloi herkkusienet ja lisää kasariin. Kääntele, kunnes niistä irtoaa nestettä ja ne saavat hieman väriä. Lisää joukkoon kerma ja mausta salvialla. Anna vielä kuumentua.
3. Valuta pasta ja lisää kasariin. Lisää joukkoon hienonnettua tuoretta basilikaa. Kääntele, kunnes ainekset sekoittuvat huolella. Annostele lautasille ja viimeistele annokset parmesaaniraasteella.
Kommentit
Testasin eilen ja hyväksi havaittu ohje 🙂
Kommentit
Testasin eilen ja hyväksi havaittu ohje 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous