Lohi-wasabivoileivät juhla-aterian alkuun
Ainekset
- 4 viipaletta saaristlimppua
- 4-8 viipaletta kylmäsavustettua lohta
täyte:
- maustamatonta Hovi-juustoa
- wasabitahnaa maun mukaan
- säilöttyä inkivääriä
- herneenversoja tai tilliä
Valmistusohje
Juhla-aterian alkupalaksi sopivat herkulliset lohi-wasabileivät Nauvolaisen ravintola Lanternan tapaan. Lohi-wasabivoileivät koristellaan garilla eli sushi-inkiväärillä.
Voitele leipäviipaleet ja leikkaa ne kahtia kolmion muotoon. Aseta kolmiot lautaselle ja mausta tuorejuusto vahvalla wasabilla makusi mukaan. Levitä seosta lohiviipaleille, kiedo ne kevyeksi kääröksi ja aseta joka annokseen 1–2 lohikääröä. Nosta purjeeksi viipale säilöttyä inkivääriä ja mastoksi tillin oksa tai herneenverso.
Ohje: Ravintola Lanterna, Nauvo
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous