8.6.2012

Lohisalaatti

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

erilaisia salaatteja
1/2 kurkku
800 g lohifileetä
2 granaattiomenaa
1 avokado

Kastike

pala Kurkkua raastettuna
noin 1/2 greipin mehu
suolaa, valkopippuria
valkoista balsamiviinietikkaa
2 dl turkkilaista jogurttia

Valmistusohje

1. Revi salaatit paloiksi tarjoilulautasille. Leikkaa kuorittu avokado viipaleiksi salaattipedeille ja pirskota pintaan hieman greippimehua tummumisen estämiseksi. Paloittele kurkku.

2. Viipaloi lohifilee ja paista kevyesti molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Halkaise granaattiomenat ja kaavi hedelmän siemenet lusikalla.

3. Asettele salaatin päälle kurkkupalat ja lohifileet ja koristele granaattiomenan siemenillä. Valuta huolella kastikkeen jogurtti ja kurkkuraaste. Lisää greippimehua varovasti, ettei kastikkeesta tule liian löysää. Mausta suolalla, valkopippurilla ja valkoisella balsamiviinietikalla.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi