Reseptit

Luumukeksit

Mureat juustokeksit sopivat sekä juustotarjottimelle että keittojen lisukkeeksi. Mahtava maku on peräisin suolaisten juustojen ja makeiden luumujen valloittavasta yhdistelmästä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Krsitiina Kurronen / Otavamedia

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

25

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Luumukeksit:

  • 1 annos juustokeksitaikinaa
  • 5 kuivattua luumua
  • 1 rosmariininoksa

Valmistusohje

1. Silppua luumut hyvin pieniksi paloiksi. Hienonna rosmariini. Valmista juustokeksit kuten tässä ohjeessa, mutta sekoita luumut ja rosmariini taikinan kuivien ainesten joukkoon.

2. Jatka leipomista juustokeksien ohjeen mukaan.

X