Reseptit

Luumukeksit

12.12.2018 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Krsitiina Kurronen / Otavamedia

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

25

Arvostelu

Mureat juustokeksit sopivat sekä juustotarjottimelle että keittojen lisukkeeksi. Mahtava maku on peräisin suolaisten juustojen ja makeiden luumujen valloittavasta yhdistelmästä.

Ainekset

Luumukeksit:

1 annos juustokeksitaikinaa
5 kuivattua luumua
1 rosmariininoksa

Valmistusohje

1. Silppua luumut hyvin pieniksi paloiksi. Hienonna rosmariini. Valmista juustokeksit kuten tässä ohjeessa, mutta sekoita luumut ja rosmariini taikinan kuivien ainesten joukkoon.

2. Jatka leipomista juustokeksien ohjeen mukaan.