
Marenkikakku ja marjoja
Ainekset
Marenkikakku:
- 400 g tuoreita marjoja (mansikoita, mustikoita ja vadelmia)
- 2 dl kuohukermaa
- 250 g mascarponea
- 1- 1 1/2 dl tomusokeria
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- 1/2 sitruunan mehu (tai tilkka limoncelloa)
- 1 valmis pyöreä marenkilevy (halkaisija n. 20 cm)
Valmistusohje
1. Puhdista marjat.
2. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone, tomusokeri, sitruunan kuoriraaste sekä mehu. Sekoita tasaiseksi seokseksi kevyesti vatkaten.
3. Nosta marenkilevy kakkulautaselle ja levitä päälle noin puolet marjoista. Lusikoi marjoille täytevaahto, tasoite ja lisää sen päälle loput marjat.
4. Viimeistele tomusokerilla tai murskatulla marengilla.
Katso myös: Vadelma-pistaasipavlova
Kotiliesi.fi: Näin syntyy italialainen marenki – katso ammattilaisen vinkit!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous