
Merileväkaviaarileivät
Merileväkaviaarileivät yhdistävät suolaisen merileväkaviaarin, makean saaristolaisleivän ja pirteän piparjuuren. Nam!
Ainekset
Merileväkaviaarileivät
- 8 saaristolaisleipäviipaletta
- 1 rkl voita tai kasvimargariinia
- 50 g maustamatonta tuorejuustoa tai vegetuorejuustoa
- 1 rkl piparjuuritahnaa
- 1 tl sitruunamehua
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl sokeria
- 1/2 rs (à 170 g) merileväkaviaaria
- 2 rkl tilliä hienonnettuna
- 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
Valmistusohje
Merileväkaviaarileivät tehdään helposti näin:
1. Leikkaa saaristolaisleipäviipaleet puoliksi kolmion muotoon. Kuumenna voi tai kasvimargariini paistinpannulla. Paista leipäviipaleita pannulla noin minuutin ajan molemmin puolin, kunnes ne hieman paahtuvat. Nosta tarjoiluvadille.
2. Sekoita tuorejuusto, piparjuuritahna ja sitruunamehu kulhossa. Mausta suolalla ja sokerilla. Levitä tahnaa saaristolaisleiville. Lisää merileväkaviaaria, hienonnettua tilliä ja ruohosipulia.
Katso myös: Merileväkaviaarisuupalat
Katso myös Kotiliesi.fi: Mätijuustokakku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous