13.2.2014

Pannupihvit

Teksti: Hanna Gullichsen Kuvat: Pekka Holmström

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Pannupihvit ovat tuhtia ja hyvää talviruokaa. Nappa Hanna Gullichsenin resepti tästä!

Ainekset

1 dl kermaa
2 rkl soijakastiketta
1/2 sipulia raastettuna
suolaa
mustapippuria
3 rkl korppujauhoja
70 g pekonia
400 g jauhelihaa
1 kananmuna

Paistamiseen

oliiviöljyä
voita

Valmistusohje

Turvota korppujauhot kermassa ja lisää seokseen raastettu raaka sipuli, soijakastike, hiukan suolaa ja mustapippuria. Pilko ja paista pekoni pannulla rapeaksi, nosta pekoni talouspaperille, jotta liika rasva imeytyy paperiin. Lisää seokseen pekoni, jauheliha ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi massaksi ja taputtele taikinasta pihvejä.

Paista keskilämmöllä kypsäksi, noin 3-4 minuuttia per puoli.

Tarjoa pannupihvit vaikkapa kolikkoperunoiden kanssa.

Tutustu myös tämän reseptin tekijän, Hannan, Safkaa-blogiin.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi