Reseptit

Pannupihvit

Pannupihvit ovat tuhtia ja hyvää talviruokaa. Nappa Hanna Gullichsenin resepti tästä!

Teksti:
Hanna Gullichsen
Kuvat:
Pekka Holmström

Pannupihvit maistuvat koko perheelle.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Pannupihvit

  • 1 dl kermaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1/2 sipulia raastettuna
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 3 rkl korppujauhoja
  • 70 g pekonia
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna

Paistamiseen

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita

Valmistusohje

Pannupihvit valmistuvat helposti näin:

1. Turvota korppujauhot kermassa ja lisää seokseen raastettu raaka sipuli, soijakastike, hiukan suolaa ja mustapippuria.

2. Pilko ja paista pekoni pannulla rapeaksi, nosta pekoni talouspaperille, jotta liika rasva imeytyy paperiin. Lisää korppujauhoseokseen pekoni, jauheliha ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi massaksi ja taputtele taikinasta pihvejä.

3. Paista keskilämmöllä kypsäksi, noin 3-4 minuuttia per puoli.

Vinkki: Tarjoa pannupihvit vaikkapa kolikkoperunoiden kanssa.

Lue myös Kotiliesi.fi: Näin teet jauhelihapihvillä täytetyt Cowboy toastit

X