Reseptit

Rieskapizzat

Rieskapizzat syntyvät vikkelästi pienistä rieskoista. Pohjalla on tomaatti­kastikkeen sijasta dijoninsinapilla maustettua ranskankermaa.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Rieskapizzat

  • 8-12 pientä pyöreää rieskaa
  • 1 prk ranskankermaa
  • 2 tl dijoninsinappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 200 g aitoa palvikinkkua ohuina viipaleina
  • 1 punasipuli suikaleina
  • 200 g voimakasta juustoraastetta
  • n. 50 g rucolaa

Valmistusohje

Rieskapizzat tehdään helposti näin:

1. Levitä rieskat leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

2. Sekoita ranskankerman joukkoon sinappi ja mausta kevyesti

3. Asettele päälle kinkkuviipaleet ja punasipulisuikaleet.

4. Ripottele pinnalle juustoraaste.

5. Paista 225-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.

6. Viimeistele rieskapizzat rucolalla.

Katso myös: Helpot vuohenjuusto-tomaattipizzat

Katso myös Kotiliesi.fi: Vihreät ja vegaaniset pikapizzat

X