Reseptit

Helpot vuohenjuusto-tomaattipizzat

11.5.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Supernopeat pizzat teet valmiisiin tortillalettuihin. Kokeile täytteeksi pehmeää vuohenjuustoa sekä kirsikkatomaatteja.

Ainekset

4 kpl täysjyvätortilloja
125 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
400 g minitomaatteja
1 ruukku rucolaa
muutama lastu parmesaanijuustoa
tuoretta mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Tuoretta, raikasta ja terveellistä pizzaa! Valmista muutamassa minuutissa. Pikaisen pizzan pohjaksi sopivat valmiit rieskat ja tortillaletut.

1. Aseta tortillat leivinpaperilla peitetyille uunipelleille. Voitele ne vuohenjuustolla.
2. Puolita minitomaatit ja asettele ne tortilloille. Paista 225-asteisessauunissa noin 12 minuuttia.
3. Lisää pizzojen pinnalle runsaasti rucolaa, muutama lastuparmesaanijuustoa ja tuoretta mustapippuria.
4. Viimeistele oliiviöljytilkalla. Tarjoile heti.

Katso myös

Perjantai-pizza – vuohenjuustoa, kinkkua, rucolaa ja tomaattia, Ruoka.fi

Kasvispizza viherpippurijuustolla, Ruoka.fi

Juurespizza, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo