Reseptit

Helpot vuohenjuusto-tomaattipizzat

Supernopeat pizzat teet valmiisiin tortillalettuihin. Kokeile täytteeksi pehmeää vuohenjuustoa sekä kirsikkatomaatteja.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Vuohenjuusto-tomaattipizzat

  • 4 kpl täysjyvätortilloja
  • 125 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
  • 400 g minitomaatteja
  • 1 ruukku rucolaa
  • muutama lastu parmesaanijuustoa
  • tuoretta mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Vuohenjuusto-tomaattipizzat tehdään helposti näin:

Tuoretta, raikasta ja terveellistä pizzaa! Valmista muutamassa minuutissa. Pikaisen pizzan pohjaksi sopivat valmiit rieskat ja tortillaletut.

1. Aseta tortillat leivinpaperilla peitetyille uunipelleille. Voitele ne vuohenjuustolla.
2. Puolita minitomaatit ja asettele ne tortilloille. Paista 225-asteisessauunissa noin 12 minuuttia.
3. Lisää pizzojen pinnalle runsaasti rucolaa, muutama lastuparmesaanijuustoa ja tuoretta mustapippuria.
4. Viimeistele oliiviöljytilkalla. Tarjoile vuohenjuusto-tomaattipizzat heti.

Katso myös

Perjantai-pizza – vuohenjuustoa, kinkkua, rucolaa ja tomaattia, Ruoka.fi

Kasvispizza viherpippurijuustolla, Ruoka.fi

Juurespizza, Kotiliesi.fi

X