Helpot vuohenjuusto-tomaattipizzat
Supernopeat pizzat teet valmiisiin tortillalettuihin. Kokeile täytteeksi pehmeää vuohenjuustoa sekä kirsikkatomaatteja.
Ainekset
Vuohenjuusto-tomaattipizzat
- 4 kpl täysjyvätortilloja
- 125 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
- 400 g minitomaatteja
- 1 ruukku rucolaa
- muutama lastu parmesaanijuustoa
- tuoretta mustapippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Vuohenjuusto-tomaattipizzat tehdään helposti näin:
Tuoretta, raikasta ja terveellistä pizzaa! Valmista muutamassa minuutissa. Pikaisen pizzan pohjaksi sopivat valmiit rieskat ja tortillaletut.
1. Aseta tortillat leivinpaperilla peitetyille uunipelleille. Voitele ne vuohenjuustolla.
2. Puolita minitomaatit ja asettele ne tortilloille. Paista 225-asteisessauunissa noin 12 minuuttia.
3. Lisää pizzojen pinnalle runsaasti rucolaa, muutama lastuparmesaanijuustoa ja tuoretta mustapippuria.
4. Viimeistele oliiviöljytilkalla. Tarjoile vuohenjuusto-tomaattipizzat heti.
Katso myös
Perjantai-pizza – vuohenjuustoa, kinkkua, rucolaa ja tomaattia, Ruoka.fi
Kasvispizza viherpippurijuustolla, Ruoka.fi
Juurespizza, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous