23.4.2012

Rieskarullat

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Ainekset

480 g (2 pkt) Jänkä-rieskaa
150 g kevyttuore- tai sulatejuustoa
200 g keittokinkkua tms.
rucolaa

Valmistusohje

1. Levitä rieskojen toiselle puolelle ohuelti juustoa. Lado kinkkuviipaleita n. 4 kpl/rieska juuston päälle ja ripottele rucolaa pinnalle. Kääri rieskat tiukalle rullalle ja leikkaa ohuita napostelupaloja.

Vinkki: Vaihtelua rulliin saat käyttämällä kinkun sijaan savuporoa tai kalaa.

Ravintoarvot/annos

Kcal 40
KJ 170
rasva (g) 1
tyydyttynyt rasva (g) 0,5
kuitu (g) 0,5
kolesteroli (mg) 5
suola (g) 0,3