![](https://anna.fi/awpo/img/2018/05/ruis_puolukkapuuro.jpg?s=6c16d25ebdcb62d6cbc3d126deb6148e&fit=crop)
Ruishiutale-puolukkapuuro
Ruis-puolukka-yhdistelmä sopii suomalaiseen makuun. Puolukoilla höystetty ja hunajalla maustettu ruispuuro maistuu hyvältä myös kylmänä.
Ainekset
- 1 l vettä
- 1/2 tl suolaa
- 3 dl pakastepuolukoita
- 4 dl ruishiutaleita
- 2 rkl hunajaa
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi, suola ja puolukat. Lisää ruishiutaleet. Anna puuron kiehua 5 minuuttia välillä sitä hämmentäen.
2. Katkaise lämpö, peitä kattila kannella ja anna puuron vielä hautua noin 10 minuuttia.
3. Makeuta puuro halutessasi hunajalla ja nauti maidon kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous