Reseptit

Ruishiutale-puolukkapuuro

Ruis-puolukka-yhdistelmä sopii suomalaiseen makuun. Puolukoilla höystetty ja hunajalla maustettu ruispuuro maistuu hyvältä myös kylmänä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Kristiina Kurronen/Otavamediai

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 l vettä
  • 1/2 tl suolaa
  • 3 dl pakastepuolukoita
  • 4 dl ruishiutaleita
  • 2 rkl hunajaa

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi, suola ja puolukat. Lisää ruishiutaleet. Anna puuron kiehua 5 minuuttia välillä sitä hämmentäen.

2. Katkaise lämpö, peitä kattila kannella ja anna puuron vielä hautua noin 10 minuuttia.

3. Makeuta puuro halutessasi hunajalla ja nauti maidon kanssa.

X