Sahramilla maustettu bulgursalaatti
Värikäs bulgur-salaatti sopii hyvin lounaaksi.
Ainekset
- 2 dl bulguria
- 3 rkl öljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- tilkka hunajaa
- pari hyppysellistä sahramia
- vähän kurkumaa
- suolaa
- pippuria
- 1 dl keltaisia rusinoita
- 1 kpl pieni munakoiso
- raz el hanout- maustesekoitusta
- 3 kpl viikunaa
- 1 kpl granaattiomena
Valmistusohje
Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista ryynien kypsyessä kastike öljystä, sitruunamehusta ja hunajasta. Mausta kastike sahramilla ja kurkumalla. Sekoita kastike kypsän ja kuuman bulgurin joukkoon. Lisää suolaa ja pippuria sekä rusinat ja anna maustua.
Leikkaa munakoiso pieniksi kuutioiksi. Kaada pannulle reilu loraus öljyä ja paahda öljyssä hetki raz el hanout -maustetta, lisää munakoisokuutiot ja paista pari minuuttia. Sekoita munakoiso bulguriin, silppua sekaan tuoretta minttua. Kaada bulgur-salaatti tarjoiluvatiin, lisää päälle granaattiomenan siemeniä ja viikunalohkoja.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous