Suppilovahveroita, sipulia ja maapähkinävoita paperissa
Ainekset
- 200 g suppilovahveroita
- 1 keltasipuli
- 8 helmisipulia
- 4 ryvässipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- timjamia
- rucolaa
- oliiviöljyä
- leivinpaperia
Maapähkinävoi:
- 100 g paahdettuja ja hienonnettuja maapähkinöitä
- 50 g paahdettua valkosipulipyreetä (saa tölkissä)
- 1 tl hienonnettua punaista chiliä
- 150 g suolatonta voita
- hienonnettua persiljaa
- korianteria
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Aloita maapähkinävoista. Sekoita maapähkinävoin ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna voin maustua vuorokausi jääkaapissa.
Kuori ja lohko sipulit. Kuumenna pannu ja paista suppilovahverot ja sipulit nopeasti oliiviöljyssä. Mausta suolalla, timjamilla ja rucolalla. Jäähdytä.
Jaa seos neljälle palalle leivinpaperia ja annostele maapähkinävoita päälle. Sulje nyyteiksi ja paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile suoraan paperista.
Ohje: Markus Aremo ja Kenneth Saja
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous