Glitz & Glam

Dior Cherie Bow Rose Ballerine

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen ostolakossani repsahtanut kerran…

Kävin ystävälleni ostamassa synttärilahjaa ja käväisin Emotionissa. VIRHE! Ystävälleni ostin 30-vuotislahjaksi Diorin trio-paletin Smoky Nude. Oli muuten mieleinen synttärilahja.

Mukaani tarttui myös tämä haluamani Diorin kevät kokoelman viisikko Rose Ballerine, josta mainitsin tässä postauksessa.

Mutku se oli -30%… *seli, seli, seli*

Rose Ballerine sisältää kolme vaaleaa, yhden hopeanvalkoisen ja yhden taupen sävyn.

Tarvitsin (”tarvitsin”) vaaleita sävyjä, sillä tuntuu, että tummia ja räväköitä sävyjä on riittämiin, mutta vaaleita vähemmän.

Paletissa on lämpöinen vaaleanpunainen, kylmä vaaleanpunainen ja persikkainen, jotka soveltuvat käytettäväksi liikkuvalle luomelle, että myös highlight -sävyiksi kulmaluulle ja sisänurkkaan. Paletin hopeanvalkoinen on todella hohtava ja sillä saa upean efektin sisänurkissa käytettynä. Todellinen valonluoja silmissä. Taupe on aika kesy. Kovin tummia ja syviä varjostuksia sillä ei luoda, mutta kevyitä sellaisia. Sopii hyvin sävyksi ulkonurkkaan ja luomivaon yläpuolelle häivytellysti. Näyttävyyttä saa lisäämällä lisäksi mustaa varjostuksiin. Taupe on sen verran kesy, että sitä voi käyttää liikkuvallakin luomella.

Väsäilin muka-hauskat swatch-kuvat paletista.

Kuvattu varjossa.

Kuvattu puolivarjossa.

Ja auringossa kuvattuna.

Koostumus on samanlainen paletin reunimmaisissa luomiväreissä. Pehmeä, helposti levittyvä ja puuterisen hienojakoista. Paletin keskimmäinen on puoli voidemaista, paksun oloista ja ei niin helposti levittyvä. Vaati napakan siveltimen levitykseen, jotta saa tasaisen tuloksen. Itse olen käyttänyt pyöreä kärkistä smudge brush -sivellintä, jolla saa sisänurkkiin säihkyvät ”tärpit”.

Jotenkin tuntuu, että kaikissa Diorin viisikoissa on aina yksi hieman kehnomman koostumuksen omaava luomiväri. Ehkä tässä Rose Ballerinessa on vähiten heikoin, kuin muissa viisikoissani.

Tämän ostamisesta on jo kuukausi aikaa, mutta Emotioneissa on edelleen poistomyynnissä suuret määrät selektiivistä kosmetiikkaa. Alennusprosentit ovat ilmeisesti suurentuneet, joten kannattaa käydä tsekkaamassa. Tälläiselle ostolakossa olevalle olisi liian tuskallista vierailla siellä, joten olen jättänyt väliin. Miettiikö kukaan, kuinka vaikeaa minulle oli ostaa vain tämä yksi paletti itselleni? OLI!!! Se oli vaikeaa. Ahdisti, kun ne kaikki ihanat Yves Saint Laurentin huulipunat huusivat nimeäni ja vinkkailit olevansa -50% alessa. Ziisus! 😀 Ostolakkoni hellittää sen verran, että saan ostaa jotain kivaa Tallinnan reissultani, jos haluan. Olen säästellyt sitä varten, joten varmaan jotain ostan, mutta yritän olla järkevä.

Kuinka hyvin pystytte ohittamaan hyviä alennuksia? Huutaako punaisilla merkityt kosmetiikat nimeänne vai eikö tunnu missään?

X