Kynnet

OPI Stay the Night (Liquid Sand)

24.2.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tällä hetkellä on kovasti muodissa manikyyrit joissa on tekstuuria. Ciaté brändäsi jo kauan kynsiharrastelijoiden keskuudessa olleen koristelutavan, kuten kaviaarilakkaus (Caviar Manicure) ja mielenkiintoisen samettimanikyyrin (Velvet Manicure). Nahkajäljitelmämanikyyri (Leather Effect) ilmestyi Nails Inciltä. OPI toi markkinoille uuden idean tekstuuribuumiin. Liquid Sand, eli hiekkalakka. Liquid Sand on yksinkertaisin tapa luoda kynsille tekstuurimanikyyrin, sillä manikyyri tehdään vain lakkaamalla kynnet ja that’s it! Ei mitään ripoteltavaa, ei mitään asettelua, ei sotkua ja ei mitään pomppivia pienen pieniä helmiä, joita yrität tunkea takaisin pulloon/purkkiin.

Liquid Sand -kynsilakkoja on neljä sävyä ja ne löytyvät laulaja Mariah Carey -kokoelmasta. Kuvan neljä Liquid Sand lakkaa tulee teille lukijoille arvottavaksi, mutta siitä myöhemmin. 😉 Itselleni ostin kaksi täysikokoista sävyä ja tänään esittelyssä tumma Stay the Night.

Liquid Sand -kynsilakkoja lakataan tarvittava määrä kerroksia. Stay the Night -lakkaa minulla on kaksi kerrosta, mutta nyt lähikuvia zoomailemalla huomasin, että kerroksia olisi voinut olla kolme. Lakkausvaiheessa Liquid Sand -lakat ovat kiiltäviä ja sileitä, mutta kuivuessaan muuttuvat hieman mattamaisiksi ja rosopintaisiksi. Liquid Sand -lakka ei ole kuitenkaan aivan täysin matta, vaan siinä näkyy myös hieman nahkamaisen pinnan omaista kiiltoa. Epätasainen pinta heijastaa valoa heikommin, kuin tasainen pinta, joten tästä syystä Liquid Sand ei kiillä, kuten tavalliset kynsilakat.

Stay the Night kuivuu todella nopeasti, joten tämä on nopea tapa tehdä tekstuurimanikyyri ja lakata kynnet.

Lopputulos on aika erikoinen ja minulla se vaati hieman sulattelua, että totuin jotenkin niin erilaiseen lakkaukseen. Pinta on kuin hiekkapaperia, mutta ei kuitenkaan niin karheaa, että sillä voisi aiheuttaa mitään vahinkoa itselleen tai millekään materiaalille. Stay the Night on pohjaväriltään tumma, lähes musta ja sen seassa on paljon fuksian sävyisiä, pieniä glittereitä. Aikani katseltua kynsiäni aloin pitämään tästä hieman erilaisesta manikyyristä. Se on aika kiva ja täysin uudenlainen.

Glitterit kimaltelevat kauniisti lakkauksesta.

Olin saavinani mahtavan idean. Halusin tehdä ”hiekkalakkaukseeni” leimaukset efektimäisesti, eli leimata kirkasta päällyslakkaa käyttämällä. Mielessäni kuvittelin, että leimaus näkyisi hauskasti kiiltävänä mattamaiselta pohjalta, mutta valitettavasti en saanut ideaani onnistumaan. Käytin leimaamiseen Konadin paksua Top Coat -lakkaa, mutta paksusta koostumuksestaan huolimatta leimaus ei toiminut Liquid Sand -lakkauksen päällä.

Miten Liquid Sand -lakka muuttuu, kun päälle laittaa päällyslakan tai pikakuivattajan?

Tässä olen käyttänyt yhden kerroksen pikakuivattajaa. Pinta saa kiiltoa ja se tasoittuu hieman. Pikakuivattaja ei tee tarpeeksi paksua kerrosta yhdellä kerroksella, jotta kynnenpinnasta tulisi tasainen.

Levitin vielä toisen kerroksen pikakuivattajaa, jonka jälkeen kynnenpinta oli jo huomattavast tasaisempi ja glitterit tulivat kimalteisimpina esiin.

Suosittelen käyttämään päällyslakkana esim. Konadin Top Coat -lakkaa ja pikakuivattajaa (tarvittavan monta kerrosta), jos haluaa saada Liquid Sand -lakkauksesta tavallisen kynsilakan omaisen pinnan. Liquid Sand -lakoilla ja päällyslakalla voi tehdä jännittäviä efektejä lakkaukseen. Samalla tavalla, kuin matta- ja kiiltävälakka yhdistelmillä. Päällyslakkaa voi käyttää Liquid Sand -lakkauksen kärkiosiin, jolloin kynsillä on erikoinen ja jännittävä vaihtelevuus kiillon ja pinnan muuttumisen vuoksi.

Loppuun kysymys, Liquid Sand, HOT or NOT?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Tee: Ostin jenkkiläisestä verkkokaupasta.
http://www.nailsupplies.us/mariah-carey/

Tuonne pitää rekisteröityä, jotta ne OPIn kynsilakat tulee näkyviin ja jotta voi tehdä tilauksen. 😉 Ne myy hieman ”salaa” niitä OPIn kynsilakkoja, sillä OPI on yrittänyt kitkeä nettikauppojen myyntiä ulkomaille, koska meille jenkeissä OPI on niin halpaa. Tälläistä huhua olen joskus kuullut.

Kommentit

Näyttää upealta mutta mulla on kamala hiekkapaperi(ja kynsiviila) kammo joten täytynee jättää väliin 🙁 saako sen myös pois kynsistä ilman dynamiittia? 🙂

Vau, on kyllä hienot kynnet, ehdottomasti HOT 🙂 Pidän nimenomaan tuosta mattapinnasta, koska päällyslakalla idean erikoisuus vähän häviää. Menee hankintalistalle, tuo värikin on juuri minua.

Päällyslakalla ihan jees =) ilman sitä ei niin sytytä

Mää en vieläkään lämpene noille hiekkalakoille. Yh… Kun laittaa tarpeeksi päällyslakkaa niin tämä punamusta lakka voisi olla nättikin.

itse en tykkää yhtään 😀

Kauneuden koekaniini: Mä epäilin, että olisi painajaismaista poistaa, mutta onneksi erehdyin. On ihan samanlaista poistaa, kuin muutkin helpoimmat glitter-lakat. Eli ei ole työn ja tuskan takaa poistaa, mutta ihan perus lakkaan verrattuna saa enemmäm hinkata vanulapulla.

Annie: Päällyslakalla lakkaus muuttuu ihan tavalliseksi lakkaukseksi. Minustakin nää on aika hottis-lakkoja. 🙂

eekku: Minusta niistä tulee hieman tylsät päällyslakalla, mutta toki kauniit. 🙂

Yue: Hieman alkuun oli, että ei mun makuun, mutta aikani googleteltuani kuvia aloin pitämään ja omilla kynsillä pidin vielä enemmän. Nämä lakat on niin erilaisia, kuin muut kynsilakat. 🙂 Kivaa vaihtelua.

HANI: Osallistu silti arvontaan, mikä tulee ensiviikolla. 😉 Jos onni suosii toistamiseen sinua. 😉

Ehdottomasti HOT, jotenkin toi karhea pinta kiehtoo, koska on jotenkin niin erilainen. Nuo on pakko saada listalla. 😀

Jenni: Niin minustakin! Se erilaisuus näissä lakoissa kiehtoo. 😉

Ehdottomasti hot! Apua, pakko saada tuo punainen 🙂

Juille: Heh, minun toinen Liquid Sand -lakka on punainen. 😉 Vielä en ole ehtinyt testaamaan sitä, mutta on seuraava lakka jolla lakkaan kynteni. 😉

Ompas hauska lakka 😀 Onko vaikea poistaa kynsiltä?

Satu: En voi sanoa, että ”joo, lähti! Senkun vaan lapulla pyyhki.” Mutta ei ollut ihan niin kamalaa poistaa, kun mitä alkuun pelkäsin. Yllättävän helposti lähti pois. Sen verran helposti lähti, että voisin lakkailla peräkkäisinä kertoina Liquid Sand -lakalla. Eli en traumatisoitunut. 😀

Kivan ja erikoisennäköinen tuo nestemäinen hiekka -kynsilakka. Mistä ostit nuo?

Voisin itse kokeilla tuollaista, mutta voisi vaatia hieman totuttelua ensin;).

Tee: Ostin jenkkiläisestä verkkokaupasta.
http://www.nailsupplies.us/mariah-carey/

Tuonne pitää rekisteröityä, jotta ne OPIn kynsilakat tulee näkyviin ja jotta voi tehdä tilauksen. 😉 Ne myy hieman ”salaa” niitä OPIn kynsilakkoja, sillä OPI on yrittänyt kitkeä nettikauppojen myyntiä ulkomaille, koska meille jenkeissä OPI on niin halpaa. Tälläistä huhua olen joskus kuullut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *