Glitz & Glam

Nestemäisiä mattaluomivärejä, jotka kestävät paikoillaan

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu PR-toimistolta

Voidemaisia luomivärejä on ollut jo vuosia. Niissäkin on tapahtunut suurta kehittymistä. Käytettävyys on parantunut ja koostumuksista löytyy nykyään puolivoidemaisia, vaikka käytettävyys on sama kuin puuterisella. Nyt uusimpana tulokkaana alkavat näkyä nestemäiset luomivärit.

Oriflame on lanseerannut The One -tuotelinjan alle ihastuttavat nestemäiset mattaluomivärit. Yleensä voidemaiset ja nestemäiset luomivärit ovat voimakkaan hohteisia ja kimaltavia. Nämä ovat ensimmäiset nestemäiset mattaluomivärit, joita olen kokeillut.

Sävyvalikoimasta löytyy viisi vaihtoehtoa. Minulla testissä todella luonnolliset ja helpot sävyt Dusky Pink, Tender Brown ja Gentle Beige.

Nestemäiset Liquid Matte -luomivärit on pakattu putkiloon, josta niitä annostellaan applikaattorin avulla. Kun testaamani sävyt ovat luonnollisia ja mattaisia, muistuttavat luomivärit erehdyttävästi peiteväriä.

Vasemmalta: Dusky Pink, Tender Brown, Gentle Beige

Koostumus on melko ohut ja notkea, mutta silti hyvin pigmenttinen. Tuote levittyy kosteana helposti ja nopeasti. Luomivärit voi levittää applikaattorin avulla ja tasoitella sormin. Mutta myös sivellin toimii niin kauan kun luomiväri on kosteaa. Kannattaa myös kokeilla kostutettua meikkisientä tasoitteluun. Saan vähän enemmän aikaa työstämiselle.

Vasemmalta: Dusky Pink, Tender Brown, Gentle Beige

Kuivuessaan luomivärit muuttuvat täydellisen mattaisiksi ja satiinisiksi.

Vasemmalta: Dusky Pink, Tender Brown, Gentle Beige

Kuivuessaan luomivärit myös jumahtavat iholle todella tiukasti! Siksi näitä voi käyttää yksinäänkin. Ei tarvitse kiinnitellä puuterisella luomivärillä, kuten yleensä voidemaiset luomivärit tulee kiinnittää. Tämä nestemäinen koostumus toimii myös erinomaisesti silmämeikinpohjustajana. Voidaan siis käyttää yksinään tai pohjustajana.

Oriflame The One Liquid Velvet Matte -luomivärit näyttävät hyvältä silmäluomilla. Olen tehnyt keveän varjostuksen ruskealla Tender Brownilla ja kirkastanut silmäluomien ihoa sävyllä Dusky Pink.

Näkisin nämä ideaaliksi silmämeikinpohjustajaksi kaikille. Yksinään käytettynä ihan parhautta, jos haluaa vain tasoittaa silmäluomien ihon väriä, mutta meikkivoiteet eivät yksinään pysy paikoillaan. Nämä kestävät paremmin kuin meikkivoide. Vaalealla sävyllä saa kirkastettua silmäluomien ihoa, tummemmalla luotua luonnollisen meikin silmäluomille.

Ei oikeasti hassumpia luomivärejä. Toki puuterinen on tutumpi ja sitä kautta ainakin minulle helpompia käyttää, mutta pienellä harjoittelulla näistäkin saa yhtä nopeakäyttöisiä. Ainakin yhden sävyn saa luomille levitettyä yhtä helposti kuin silmämeikinpohjustajan tai meikkivoiteen.

Oriflamen nestemäisiä mattaluomivärejä myydään Oriflamen verkkokaupassa. Niitä voi ostaa myös konsultin kautta. Hinnaltaan luomivärit ovat 14,00 € / 5 ml. Nyt valikoimassa näyttää olevan vain kolme sävyä. Ehkä sävyjen täydennystä on tulossa myöhemmin.

Oletteko kokeilleet tai käyttäneet nestemäisiä luomivärejä? Minkälaisia kokemuksia on ollut?

X