Glitz & Glam

Vihreää rajausta MACilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pitkästä aikaa esittelen omaa ”lärviäni” täällä Glitz & Glamissa. 😀  Meikkikuvia on aika harvoin ja syy on se sama edelleen… eli käytän tosi pikaisia ja lihasmuistiin juurtuneita aamun meikkauksia, joten eipä niitä viitsi edes kuvailla.

Päätinpä tässä pitkästä aikaa panostaa hieman omaan ulkonäkööni. ;D Inspiraatio tuli uudesta neuleesta ja uudesta meikkikynästä. 🙂

Neuleen ostin Seppälästä. Olen aivan ihastunut ko. väriin ja tarjolla olikin saman väristä vaatetta jos jonkin näköisiä. Selkeästi tämän syksyn trendiväri.
Silmämeikissä käytin samaa värimaailmaa, eli vihreää. Silmämeikin juju kuitenkin on vahvoissa rajauksissa, jotka myös ovat vihreät.

Kampauksen muuten tein valkilla, eli nykyään valkkeja kutsutaan donitseiksi. En kylläkään ymmärrä, että miksi, kun minulle hiusdonitsi on se sellainen muhkea hiuslenkki sieltä kasarilta ja ysärin alusta. Voisin kyllä joskus esitellä valkin (donitsin) helppouden nutturan teossa. 😉 Tällä kertaa jätin muutaman hiusosion töyhtömäisesti sojottamaan nutturasta.

Luomiväreinä käytin joskus ystävältäni lahjaksi saamaani palettia, josta käytin vaaleanvihertävää liikkuvalle luomelle. Kyseessä on melko heikkopigmenttinen luomiväri. Ulkonurkkaan ja luomivakoon käytin kevyesti Inglotin vihreää luomiväriä 17.

Alaluomelle käytin myös Inglotin vihreää luomiväriä 17.

Rajauksen tein uudella MACin meikkikynällä Jade Way. Käytin kynää myös alaluomen ulkonurkkaan.

Eikös olekin upean värinen rajaus? Tarpeeksi tumma ja intensiivinen. Sävy on kaunis ja näyttävän metallinhohtoinen. 🙂 Tykkään tosi paljon!

Kynä on ns. ”auto-pen”, eli kierritettävä kynä. Tykkään tälläisien kynien pehmeydestä, mutta juuri ulkonurkkien terävä muotoileminen on haasteellista tälläisellä kynällä.

MACin Jade Way Technakohl Liner Eye-Liner Kajal -kynä on todella hyvin pysyvä. Koostumus on hieman vahamainen, joka hylkii vettä. Kynä ei myöskään suttaannu helpolla ihon omien rasvojenkaan vuoksi. Myyjä kertoi minulle, että nämä MACin kynät toimivat myös sisärajauksissa, mutta siitä en vielä itse kommentoi, koska en ole vielä testannut. Testaan sen asian vielä ja palaan kertomaan teillekin, että toimiiko minun mielestäni. 😉

Hintaa kynillä on Helsingin Stockmannilla 17,50 euroa. Ei mitään halpiskyniä, mutta halvempia kuitenkin, kuin selektiivisiltä merkeiltä.

Minun intoni kynämeikkailuun jatkuu edelleen… keväästä syksyyn mennään kynistä intoutuneina. 🙂 Entäs te? Löytyykö laatikoista paljon eri värisiä meikkikyniä vai suositko vain mustaa, harmaata ja ruskeaa?

X