Havaintoja parisuhteesta

”Kokoavana yhteenvetona voisi ehkä todeta, että naisena sitä kohtaa kaikenlaista”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Näissä palveluissa (Dating yms.) ja miksei ihan livenäkin tapaa kyllä kaikenlaista hiihtäjää. Olen saanut ehdotuksen seksisuhteesta 5-6 h viestittelyn jälkeen – kyseinen herra pongasi mut yhdestä Facebookin ryhmästä, joka ei liittynyt treffailuun millään tapaa. Yllättäen lensi estoille melko nopeasti.

Sitten on näitä tyyppejä, joiden viestit pienen tutustumisen jälkeen muuttuu tasolle ”lääh puuh” eli pyörivät vain yhden asian ympärillä – ja kaikki yritykset keskustella muusta seksualisoidaan. Tähän sitten liittyy ehdotukset dic piceistä ja tarkat mitat ”seisovasta sankarista”. Estoille lensi tämäkin. Kummatkin edellä mainituista tapauksista ovat naisen näkökulmasta – no, ensinnäkin noloja ja sen lisäksi herää kysymys, että eikö näillä herroilla tosiaan ole muuta ajateltavaa. Lisäksi tällainen on esineellistävää ja epäkunnioittavaa käyttäytymistä naista kohtaan.

Oma tapauksensa ovat sitten ne ”herrat”, joille ei merkitse yhtään mitään oma tai toisen parisuhde.Tällaiset tapaukset p***vat (tai yrittävät) kaikkea, mikä naiselta näyttää – ei ole väliä, onko kyseessä oman vaimon sisko tai ylipäätään se, kuka siinä kohteena on…Hyvin tyypillistä näille ”herroille” on se, että koko ajan yritetään päästä toisen naisen iholle mitä oudoimmilla tempauksilla, joista (tietenkään) ei haluta vaimon tietävän. Haetaan ”tukea”, mielistellään, kehutaan toista, rivien välistä on hyvin luettavissa, mihin väliin sitä kiinnostaisi päästä. Ja se näkyy myös näitä tapauksia livenä kohdatessa, koska nämä kyttäävät ja kuolaavat aina kaikkia naissukupuolen edustajia.

Toinen vastaava on vanhempi mies, joka kyttää jokaista nuorempaa naista, joka ympärillä pyörii (tässäkään tapauksessa kenenkään parisuhteella tai edes sukulaisuussuhteella ei ole väliä) ja joko heittää selkeästi seksuaalissävytteisiä juttuja tai yrittää esitellä omaa miehisyyttään. Näissä näkyy tarve kokeilla ”markkinakelpoisuuttaan” nuorempien keskuudessa. Naisen kannalta katsoen näistä molemmista käytöstavoista voi käyttää vain yhtä sanaa: limainen. Näidenkin kohdalla toimintatapa on esto kaikkialla ja/tai tapaamisten minimointi.

Kokoavana yhteenvetona voisi ehkä todeta, että naisena sitä kohtaa kaikenlaista. Tässä ei ole kaikki, mihin on tullut törmättyä, mut nämä on sieltä pahimmasta päästä. Meidän naisten onni on se, et niitä hyviä miehiäkin sentään vielä on, mutta treffiympyröissä ja välillä ihan livenäkin pitää silti olla koko ajan silmät auki näiden ”sankareiden” varalta.”

X