havaintoja parisuhteesta

”Meidän yhteinen orgasmivihko”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Sun blogiteksi on pyörinyt mielessä viimeiset pari päivää, kun ollaan uuden kumppanini kanssa (luojalle kiitos ja ylistys sellainen vihdoin löytyi!) jätetty lakanoihin ja sohvalle tahroja ja rutattu hikiset lakanat melkein rullalle.

Ensimmäisenä viikonloppuna saatiin yhteensä 25 orgasmia. Kyllä, ne laskettiin! Tällä viikolla oli toinen kerta, kun ehdittiin viettää aikaa yhdessä ja laskujemme mukaan orgasmien yhteislukumäärä oli nyt reippasti yli 30.

Ensimmäisenä yhteisenä viikonloppuna minun orgasmihana jotenkin aukesi ja niitä tuli tulemistaan. Ekstaattisen kolminkertaisen huuto-orgasmin jälkeen sanoin että tuosta täytyy kyllä saada jo jonkinlainen palkintotarra ja siitä se vitsi sitten virisi. Alettiin ansaita toisillemme tähtitarroja.

Keskiviikkona kun mies tuli luokseni hän sanoi miettineensä että toisi mukanaan tarrarullan ja vihkon. Nauroimme riemastuneena idealle. Ajatus kypsyi ja johti siihen, että kävimme eilen Prismassa hankkimassa vähän kikatellen ja sopivalla vakavuudella kummallekin omia tarra-arkkeja. Minulle pieniä keltaisia pyöreitä tarroja ja miehelle vihreitä ja vähän isompia; hän kun laukeaa minua harvemmin.

Ostimme myös kinaltelevia tähtitarroja joita annamme tavallisten pyöreiden sijasta aivan erityisille orgasmeille (hän sille jonka sai ensimmäisen kerran minun ollessa päällä ja minä huuto-orgasmeille). Ja tietysti hankimme vihkon; söpön pinkin vihkon (josta mies tiesi että väri on oikeasti ’koralli’). Vihkon kanteen mies kirjoitti PAKSULLA permanent-tussilla ”S… N ja J…. N orgasmivihko”.

Liimailimme tarroja haltioituneina riemuiten uudelleen niiden määrästä ja muistellen miltä se, tämä ja tuo tuntuikaan. Huumaannuimme toisistamme uudelleen ja menimme ansaitsemaan lisää tarroja. Tämän viikon tapaamisen tarrat liimataan vihkoon ensi kerralla.

Vihko on aina siellä missä me olemme yhdessä ja väliajat sitä säilyttää jompikumpi, fiiliksen mukaan. Vaikka meille kävisi miten tässä elämän kummallisessa arpapelissä, vihko jää ja siitä voi katsoa muistellen, että onhan sitä sentään saatu kymmenittäin orgasmeja.”

Lue myös

X