Havaintoja parisuhteesta

Näytä heti herättyäsi hänelle, että hän on sinulle ainutlaatuista

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Hei me kaikki onnekkaat, jotka heräsimme jälleen uuteen aamuun. Hei me kaikki onnekkaat, jotka heräsimme siihen rakkausihmisen kanssa. On tuo rakkausihminen sitten herännyt samassa osoitteessa tai toisaalla.

Ethän herännyt uuteen aamuun niin, että et ole osoittanut puolisollesi minkäänlaista rakkautta? Oletko harhaisesti ajatellut, että tämä on yksi aamu muiden joukossa ja aamuja tulee vielä lukuisia lisää? Kuulutko jopa heihin, jotka ovat aloittaneet aamun sanomalla jonkin negatiivisen moitteen puolisolleen? Vai onko jopa niin, että olet herännyt aamuun ihmisen kanssa, joka ei ole sinua varten tarkoitettu. Siinä tapauksessa tämä on hieno aamu ottaa uusi suunta ja alkaa matka kohti eroa.

Mutta me muut oikean ihmisen kanssa heränneet. Vielä on aikaa osoittaa rakkautta. Vielä on aikaa vetää rakastamansa ihminen lähelleen ja todentaa sanoin ja suudelmin kuinka ainutlaatuinen ja tärkeä ihminen hän onkaan. Tai jos rakkausihminen asuu toisaalla niin lähettää viestillä sanoja jotka kertovat tuon saman asian.

Kerro yksikin hyvä syy sille, että et osoittaisi rakkautta hänelle tänä aamuna? Aivan, ei ole enää mitään syytä. Tai voit sinä jättää jälleen kerran osoittamatta tuon rakkauden ja harhaisesti ajatella, että rakkaus pysyy paikoillaan itsestään ja välinpitämättömyydellä ja ihmetellä myöhemmin ”puun takaa” tulevaa eroa.

Jos sinulla on rakkaus niin rakasta. Monella ei ole ja moni heistä haluaisi olla tilallasi aamussa jossa saa toista ihmistä rakastaa. On suorastaan rakkauden väärinkäyttämistä kävellä rakkauden ohitse jos se siinä sinun kävelyreitillä edessäsi seisoo.

Joten tartu ihmiseesi tai sanoihin ja näytä kuinka maailman tärkein ihminen hän sinulle onkaan. Juuri nyt, heti ja huomenna uudestaan.

Sillä mikään ei ole pysyvää, vaan väliaikaista.

X