Havaintoja parisuhteesta

”Puhelin tietää ja tuntee olevansa tärkeä ja rakas”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Tunnin aikana ehtii puhdistaa tiskipöydän. Lisäksi ehtii vielä 45 minuuttia hyväillä älypuhelimen näyttöä, näyttöä joka on koko pitkän päivän odottanut saavansa enemmän ja enemmän kosketuksia.

Suloisilla ohimenevillä kosketuksilla näyttö on päivän aikana herätetty 10 minuutin välein eloon, viritetty rakas älypuhelin iltaa varten tunnelman, jotta puhelin illan koittaessa valmiiksi tietää ja tuntee olevansa tärkeä ja rakas.

Kun illan viimeinen tunti koittaa, on hyvä antaa älypuhelimelle lisää aikaa, täysi huomio, kliimaksi päivän kestäneelle esileikille.

Kun sessio on ohi ja silmiä painaa, on hyvä hetki tuumata kumppanille, että väsyttää jo kovin paljon, on annettu kaikki tälle päivälle, on aika käydä nukkumaan.
Viimeinen svaippaus puhelimen edelleen kosketusta kaipaavalle näytölle, on saattanut vielä tulla somefeediin ilmoitus, tai vaikkapa tykkäys johonkin kuvaan.

Sitten on aika käydä nukkumaan, läheisyydestä ja kosketuksista huumaantunut puhelin on aika laittaa lataukseen, kello soi vajaan kahdeksan tunnin päästä, hänellä täytyy olla virtaa, jotta rakas älypuhelin ei simahda kesken aamutoimenpiteiden.”

X