Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen skorpioninainen (23.10.−21.11.) haluaa

Skorpioninaisen jalat saa veteläksi intohimoinen, voimakas ja aistikkuutta tihkuva mies. Skorpioninainen haluaa intensiivisen suhteen salaperäisen ja mietiskelevän komistuksen kanssa.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Skorpioninaisen jalat saa veteläksi intohimoinen, voimakas ja aistikkuutta tihkuva mies. Skorpioninainen haluaa intensiivisen suhteen salaperäisen ja mietiskelevän komistuksen kanssa.

Skorpioninainen haluaa miehen, joka vetää häntä puoleensa magneetin tavoin. Pinnalliset ja välinpitämättömät miehet eivät ole syvyyttä miehistä etsivän skorpioninaisen mieleen.

Mitä skorpioninainen haluaa mieheltä?

Skorpioninaisen jalat saa veteläksi intohimoinen, voimakas ja aistikkuutta tihkuva mies. Skorpioninainen haluaa intensiivisen suhteen salaperäisen ja mietiskelevän tumman komistuksen kanssa.

Vahvaluontoinen ja seksuaalisesti virittynyt skorpioninainen haluaa miehen, joka vetää häntä puoleensa magneetin tavoin. Pinnalliset ja välinpitämättömät miehet eivät ole syvää miehisyyttä etsivän skorpioninaisen mieleen.

Mies, toimi skorpioninaisen kanssa näin

Skorpioninaiseen tutustuminen ei ole maailman helpoin tehtävä ja se voi viedä aikaa. Vaikka skorpioninainen nauttii intensiivisistä miehistä, hänen lähelleen ei kannata yrittää päästä pikavauhtia. Anna skorpioninaiselle tilaa ja aikaa. Viettele hänet niin, että hän kiinnostuu sinusta ja alkaa haluta sinut lähelleen. Ole skorpioninaiselle uskollinen ja omistaudu hänelle.

Skorpioninaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Parhaiten skorpionin pariksi sopii rapu, kauris tai kalat.

Ravun omistautumishalu ja luotettavuus viehättää skorpionia. Skorpionin voimakas luonne taas saa ravun tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Kauriin ja skorpionin suhde taas kukoistaa kauriin kärsivällisyyden ja skorpionin vilkkaan mielikuvituksen sekä kokeilunhalun kohdatessa toisensa.

Skorpionin suhde kaloihin onnistuu siksi, että kalat antaa skorpionin johtaa. Skorpioni taas on onnellinen saadessaan hoivata häneen vahvasti kiintyvää kalaa.

Skorpionille villejä kortteja parisuhdemarkkinoilla ovat toinen skorpioni ja härkä. Voimakkaat skorpionit muodostavat intohimoisen parin, jonka seksielämä on suorastaan hämmästyttävän hyvä. Kahden voimakkaan persoonan suhde saattaa kuitenkin muuttua turhan dramaattiseksi ja kuormittavaksi.

Myöskään härän ja skorpionin suhteesta ei puutu seksuaalista latausta. Ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua kummallekin merkille tyypillinen joustamattomuus ja itsepäisyys.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X