Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2019: Härkä (20.4.–20.5.)

Parhaimmillaan vuosi 2019 on härälle pulppuilevan raikas ja yllätyksellinen. Tuleva kevät käynnistää uudistumisjakson, jollaista ei ole ennen nähty.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Parhaimmillaan vuosi 2019 on härälle pulppuilevan raikas ja yllätyksellinen. Tuleva kevät käynnistää uudistumisjakson, jollaista ei ole ennen nähty.

Mukavuutta ja turvallisuutta rakastavat härät voivat olla ihmeissään, kun tuleva kevät käynnistää sellaisen uudistumisjakson, ettei ennen ole nähty. Tämä koskee erityisesti huhtikuun aikana syntyneitä härkiä, muut härät saavat osansa tästä huikeasta muutosprosessista tulevina vuosina.

Mikäli pystyt suhtautumaan elämän muuttumiseen luottavaisin mielin ja innostuneena, tästä vuodesta tulee erinomainen. Parisuhdeasiat ovat erityisesti pinnalla vuoden alusta maaliskuulle saakka. Tämä on hyvä ajankohta summata sitä hyvää, mitä sinulla tässä tilanteessa jo on, ja olla rehellinen niiden asioiden suhteen, joita vielä kaipaisit lisää elämääsi rikastuttamaan.

Helmikuun puolivälistä maaliskuun loppuun on vuoden energisin ajankohta. Tämä aika kannattaa käyttää hyödykseen niillä elämänalueilla, jotka kaipaavat aktivoitumista ja aloitteellisuutta.

Touko-kesäkuu saa elämäsi näyttämään kauniilta ja maistumaan makealta, sillä se on härille vuoden romanttisinta aikaa. Se on loistava ajankohta vanhan suhteen virkistämiseen tai elämäntilanteestasi riippuen myös uuden rakkauden löytämiseen.

Parhaimmillaan vuosi 2019 on pulppuilevan raikas ja yllätyksellinen, kunhan muistat nauttia kyydistä etkä räpiköi vastaan, kun elämän aalto haluaa viedä sinua eteenpäin.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X