Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2019: Kauris (21.12.–19.1.)

Vuosi 2019 on erityisen merkittävä kaikkien tähtimerkkien joukosta juuri kauriille. Lähes kaikki vuoden tärkeimmät kuviot tapahtuvat kauriissa.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Vuosi 2019 on erityisen merkittävä kaikkien tähtimerkkien joukosta juuri kauriille. Lähes kaikki vuoden tärkeimmät kuviot tapahtuvat kauriissa.

Lähes kaikki vuoden tärkeimmät kuviot tapahtuvat kauriissa, minkä johdosta kyseessä on perustavanlaatuisen syvällisen muodonmuutoksen vuosi.

Menneisyys on voimakkaasti läsnä tämän vuoden aikana. Yllättäviä, jo taakse jääneeksi luultuja ihmisiä saattaa tulla eteen sekä haudattuja unelmia ja toiveita tai muuten vain viimeistelyä vailla olevia asioita voi nousta uudelleen käsittelyyn.

Rajoihin, rakenteisiin, sopimuksiin ja sääntöihin liittyvä Saturnus on merkissäsi ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1991. Mitä elämässäsi alkoi tai päättyi silloin? Nyt kierros on täysi ja on aika aloittaa uusi, noin 29 vuoden mittainen jakso. Myös transformaatiota, kuolemaa ja uudelleensyntymää feeniks-linnun tavoin symboloiva Pluto on merkissäsi, ja tuo entisestään painokkuutta ja syvyyttä tähän aikaan. Vanhan muodon on tuhouduttava, jotta uutta elämää voi syntyä. Myös kolme tämän vuoden pimennyksistä (6.1. auringonpimennys, 16.7. kuunpimennys ja 26.12. auringonpimennys) osuu kauriin merkkiin, joten mikään läpihuutojuttu ei tämä vuosi elämässäsi tule olemaan.

Pohjimmiltaan kysymys on rehellisyydestä ja uskollisuudesta itseäsi kohtaan. Mikäli olet rakentanut elämääsi ulkokultaisesti muita kuunnellen ja hyväksyntää hakien, edessä voi olla kattava urakka purkaa rakenteita ja luopua siitä, mikä ei oikeasti ole sinulle tärkeää. Ihmissuhteiden ja arvojen uudistamisen aika on parhaimmillaan helmikuussa ja marraskuun lopulta talvipäivänseisaukseen asti. Nämä ovat myös vuoden romanttisimmat ajankohdat ja omiaan levolliseen yhdessäoloon rakastetun kanssa.

Tämä vuosi vahvistaa kaikkea sitä mikä on aitoa ja hyvää elämässäsi sekä karsii pois kaiken sen, mikä ei enää palvele tarkoitustaan.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X