Seksielämä

Mitä jos kokeilisit alkukantaista seksiä pöydällä? Kottikärryt, v-asento, kobra ja muut villit seksiasennot

Seksi pöydällä voi olla asennosta riippuen intiimiä ja hidasta tai rajua ja alkukantaista. Lue, miten otatte kaiken ilon irti keittiösaarekkeen päällä rakastelusta tai tuhmista hetkistä toimistossa.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Seksi pöydällä voi olla asennosta riippuen intiimiä ja hidasta tai rajua ja alkukantaista. Lue, miten otatte kaiken ilon irti keittiösaarekkeen päällä rakastelusta tai tuhmista hetkistä toimistossa.

Moni haaveilee pikaseksistä toimiston pöydällä tai keittiösaarekkeen päälle heittäytymisestä. Seksi pöydällä on intohimoisempaa kuin sängyssä, ja asentoja voi muokata helposti tunnelman mukaan.

Tukeva puupöytä on paras alusta lemmiskelyyn

Ennen kuin syöksytte pöydälle, tarkistakaa, että se on vakaa ja sopivan korkuinen. Keikkuvalla pöydällä rakastelu on hankalaa, ja kevyt koristepöytä menee helposti rikki. Lasi- tai muovipöytä voi olla liukas ja inhottavan kylmä.

Jos pöytä on matala, miehen pitää kumartua, ja hänen selkänsä ja jalkansa rasittuvat. Liian korkea pöytä taas voi tehdä seksistä vaarallista, jos miehen penis osuu kivuliaasti pöytälevyä vasten.

Tukeva, miehen vyötärölle yltävä puutaso on mukavin ja ergonomisin alusta pöytäleikkihin. Kun sopiva paikka löytyy, testatkaa nämä 5 asentoa, ettekä kaipaa enää makuuhuoneeseen.

1. Koiratyyli puoliseisovassa asennossa

Klassinen koira-asento onnistuu mainiosti pöytää vasten. Tässä asennossa nainen seisoo ja lepuuttaa ylävartaloaan pöydän päällä, kun mies rakastelee häntä takaapäin.

Kun nainen seisoo, penis ei osu hänen kohdunsuuhunsa yhtä rajusti kuin konttausasennossa. Jos nainen haluaa hillitä miehen tahtia, hän voi kohottaa ylävartaloaan. Tällöin mies ei pääse yhtä syvälle kuin silloin, kun nainen makaa pöydällä.

Asento on tukeva, ja naisen on helppo hieroa klitoristaan, kun hänen vartalonsa ei huoju. Myös mies saa työntöihinsä enemmän voimaa, kun nainen pysyy paikoillaan.

2. Kottikärryt eli naisen jalat miehen käsien varssa

Koira-asento muuttuu pienellä viilauksella villiksi ja hauskaksi kottikärry-asennoksi. Nainen makaa vatsallaan pöydän päällä, mutta hän ei seiso, vaan mies nostaa hänen molemmat jalkansa ylös käsiensä varaan.

Kottikärryasennossa mies pääsee työntymään todella syvälle, ja penis osuu naisen g-pisteeseen. Miehellä on myös paremmat näkymät tapahtumapaikalle kuin tavallisessa koira-asennossa.

3. Naisen jalat miehen harteilla

Tämä on monen parin suosikkiasento sängyssä, ja se on helppo toteuttaa myös pöydällä. Nainen makaa selällään pöydällä, ja mies vetää häntä niin paljon itseään kohti, että naisen lantio on ilmassa. Mies tukee naisen lantiota käsillään ja nostaa tämän jalat olkapäilleen.

Kun naisen lantio on koholla, penis osuu paremmin g-pisteeseen kuin lähetyssaarnaaja-asennossa. Naisen kädet ovat vapaat, ja hän voi hyväillä rintojaan ja klitoristaan. Parhaimmillaan nainen voi saada asennossa jopa yhtäaikaisen klitoris- ja emätinorgasmin.

Jos pari kaipaa enemmän tuntumaa, nainen voi ristiä jalkansa, jolloin vagina hieroo penistä kiihottavan tiukasti.

4. Kobra eli nainen istuu ja kietoutuu mieheen

Kobra on samaan aikaan raju ja intiimi asento. Siinä on samaa intohimoa kuin seinää vasten rakastelussa, mutta asento on helpompi.

Kobra-asennossa nainen istuu pöydän reunalla ja kietoo jalkansa ja kätensä miehen ympärille. Pari voi takertua toisiinsa tiukasti, suudella ja katsoa toisiaan silmiin. Mies pystyy työntymään syvälle ja liikkumaan nopeasti, kun nainen on tukevalla alustalla eikä uppoa patjaan.

5. V-asento eli nainen istuu ja nostaa jalat ylös

Tämä todella syvän yhdynnän mahdollistava asento vaatii naiselta notkeutta, mutta on kokeilun arvoinen. V-asennossa nainen istuu pöydän reunalla. Hän ei kiedo jalkojaan miehen ympärille, vaan levittää niitä ja nostaa ne suorina miehen harteille. Mies voi myös tukea naisen jalkoja käsillään.

V-asennossa penis osuu voimakkaasti naisen g-pisteeseen, ja mies voi uppoutua syvälle naiseen. Naisen kannattaa taivuttaa ylävartaloaan hieman taaksepäin, jotta asento ei tunnu tukalalta. Mies voi myös tukea käsillään naisen selkää.

Lähteet: Ask Men, Condomania, Women´s Health

Lue myös:

7 sopivasti tuhmaa asentoa, jotka takaavat orgasmin – kokeile naistensatulaa, keinutuolia tai istuvaa lootusta

Seksiä vain makuuhuoneessa? Testaa nämä joka kodin yllättävät seksipaikat

10 kuumaa seksipaikkaa, joissa jokaisen kannattaa rakastella edes kerran

Nämä huikeat seksiasennot takaavat orgasmin sekä naiselle että miehelle – 8 parasta asentoa

Nämä 7 seksiasentoa saavat miehen peniksen tuntumaan suuremmalta

Keskustele:

Tykkäättekö seksistä muualla kuin sängyssä, esimerkiksi pöydällä?

X