Seksielämä

Näitä on pakko kokeilla! Parhaat seksiasennot pareille, joilla on suuri kokoero

Seksi voi olla hankalaa, jos toinen parin toinen osapuoli on kookas ja toinen pieni. Seksielämän ei kuitenkaan tarvitse kärsiä parin suuresta kokoerosta. Tietyt seksiasennot sopivat pienillä muokkauksilla niin pienille kuin isoillekin.

Teksti:
Janica Brander

Seksi voi olla hankalaa, jos toinen parin toinen osapuoli on kookas ja toinen pieni. Seksielämän ei kuitenkaan tarvitse kärsiä parin suuresta kokoerosta. Tietyt seksiasennot sopivat pienillä muokkauksilla niin pienille kuin isoillekin.

Parin huomattava kokoero voi vaikeuttaa seksiä. Todella pitkä mies joutuu köyristymään koira-asennossa alaspäin, ja konttausasento voi rasittaa kookkaan naisen polvia. Hento nainen taas voi tuntea rusentuvansa lähetyssaarnaajassa painavan miehen alle.

Ongelman voi onneksi ratkaista seksiasentoja muokkaamalla. Nämä asennot auttavat teitä nauttimaan erotiikasta täysillä kokoerosta huolimatta.

Nämä ovat parhaat asennot, kun mies on kookkaampi:

1. Nainen makaa tasolla, mies seisoo

Lähetyssaarnaaja on hankala asento, jos mies on painava ja nainen hentoinen. Nainen voi tuntea rusentuvansa miehen alle, ja liikkuminen on miehelle raskasta.

Kokeilkaa miellyttävämpää versiota, jossa nainen makaa pöydällä tai sängyn reunalla. Mies seisoo ja nostaa naisen jalat käsiensä varaan tai harteilleen.

Tässä asennossa miehen on helppo liikkua seisten, eikä hänen painonsa rasita naista. Asento on optimaalinen myös naisen nautinnon kannalta. Penis osuu oikeassa kulmassa g-pisteeseen, ja nainen yltää hyväilemään klitoristaan. Mies voi myös ihastella naisen vartaloa paremmin kuin makuuasennossa.

2. Koira-asento kontillaan tai seisten

Miesten suosikkiasento koira on hyvä vaihtoehto, jos mies on iso ja nainen siro. Kun mies on kontillaan naisen takana, hänen vartalonsa paino ei kohdistu naiseen. Hän pääsee myös työntymään syvälle ja liikkuminen on helppoa.

Erittäin pitkä mies voi tosin joutua kumartumaan koira-asennossa hankalasti alaspäin, jotta penis osuisi vaginaan. Tällöin asentoa kannattaa kokeilla puoliseisovassa asennossa pöytää tai sohvan selkänojaa vasten. Pystyasennossa naisen takapuoli on korkeammalla, eikä pitkän miehen tarvitse köyristellä.

Myös tyynyn asettaminen naisen polvien alle kohottaa hänen takapuoltaan ja tekee koira-asennosta helpomman pitkälle miehelle.

3. Lehmityttö etu- ja takaperin

Klassinen ratsastusasento sopii loistavasti pienelle naiselle ja kookkaalle miehelle. Miehen ei tarvitse rehkiä eikä nainen puristu miehen alle. Lehmityttö on hyvä asento myös pitkälle miehelle, sillä hänen ei tarvitse kumarrella saadakseen katsekontaktin kumppaniinsa.

Lehmityttöasentoa voi muunnella loputtomasti, joten siihen ei kyllästy. Nainen voi esimerkiksi kääntyä selin mieheen. Tämä seksiasento tarjoaa miehelle unohtumattomat näkymät, ja penis osuu kiihottavassa kulmassa g-pisteeseen.

Kun kaipaatte romantiikkaa, mies voi istua sohvalla ja suudella ja hyväillä sylissään ratsastavaa naista. Asento on edelleen rento, sillä mies voi nojata mukavasti selkänojaa vasten.

4. Seksi seisten, seinää vasten tai pöydällä

Jos kaipaatte lähetyssaarnaajan katsekontaktia, mutta asento on vaikea kokoeronne vuoksi, kokeilkaa seksiä seisten.

Vahva mies voi nostaa kevyen naisen syliinsä. Asento on intohimoinen, sillä nainen tuntee itsensä halutuksi, mies taas voimakkaaksi ja dominoivaksi. Pitkä mies saa katsekontaktin lyhyeen kumppaniinsa, kun hän nostaa tämän käsiensä varaan. Pystyasento on myös naiselle nautinnollinen, sillä vaikka mies pääsee työntymään syvälle, penis ei osu kivuliaasti kohdunsuuhun.

Jos miehen käsivoimat hiipuvat, hän voi tukea naista seinää vasten tai laskea tämän istumaan pöydälle. Isonkin miehen on helppo liikkua, kun naisen vartalo on tukevaa tasoa vasten.

Nämä ovat parhaat asennot, kun nainen on kookkaampi:

1. Paranneltu lähetyssaarnaaja eli kissa-asento

Lähetyssaarnaaja on hyvä vaihtoehto, jos nainen on miestä painavampi. Asentoa kannattaa kuitenkin muokata, jotta se olisi naiselle nautinnollisempi.

Kissa-asento on toimivampi versio lähetyssaarnaajsta. Tässä asennossa mies on naisen päällä, mutta vetää itseään käsiensä varassa ylös- ja eteenpäin. Parin kasvot eivät ole vastakkain, vaan miehen hartiat ovat naisen kasvojen kohdalla. Mies ei liikuta penistään sisään ja ulos, vaan hieroo sitä häpykumpua vasten ylös ja alas.

Kissa-asennossa klitoris saa enemmän kiihotusta kuin tavallisessa lähetyssaarnaajassa. Tämä seksisento on isolle naiselle mukavan rento, eikä miehen tarvitse kannatella hänen painoaan.

2. L-asento kyljellään

Jalkojen nostaminen miehen harteille voi tuntua kookkaasta naisesta kömpelöltä. Asento voi olla myös hankala, jos naisella on todella pitkät jalat, joiden kannatteleminen on vaikeaa lyhyelle miehelle.

L-asennossa nainen ei nosta jalkojaan ylös, vaan puristaa ne yhteen ja taivuttaa jalat sivuille. Hän kallistaa ylävartaloaan samaan suuntaan, ja vartalo muodostaa L-kirjaimen. Mies polvistuu naisen eteen ja työntyy hänen sisälleen.

Asento on miehelle nautinnollinen, sillä vagina tuntuu todella tiukalta. Miehen ei tarvitse kannatella naisen painoa, eikä naisen tarvitse kurotella tai nostella vartaloaan hankalasti. Jalkojen yhteen puristaminen voi auttaa naista saamaan orgasmin, ja hän yltää hyväilemään klitoristaan esimerkiksi vibraattorilla.

3. Koira-asento vatsallaan maaten

Konttausasento voi rasittaa kookkaan naisen polvia ja käsiä. Jos nainen on todella pitkä, hänen takapuolensa voi nousta koira-asennossa liian korkealle, jolloin lyhyen miehen on vaikea yltää vaginaan.

Asento on miellyttävämpi, kun nainen makaa vatsallaan. Naisen kannattaa asettaa tyyny vatsansa alle, jotta hänen takapuolensa kohoaa sen verran, että mies pääsee työntymään hänen sisälleen. Tyynyn ansiosta työnnöt osuvat g-pisteeseen, ja nainen saa enemmän nautintoa.

Kookkaalle naiselle sopii myös koira-asento pöytää tai muuta korkeaa tasoa vasten. Kun nainen seisoo, hänen polvensa eivät rasitu ja kädet saavat levätä pöydällä.

4. Lehmityttö portaissa tai tuolilla

Ratsastusasento voi olla raskas miehelle. Lisäksi pitkäsäärisen naisen jalat voivat kipeytyä kahareisin sängyllä.

Kokeilkaa asentoa, jossa mies istuu portaissa tai käsinojattomalla tuolilla ja nainen laskeutuu hänen syliinsä. Naisen on helpompi liikkua, kun hän tukee jalkojaan lattiaa vasten ja ottaa kädellään kiinni porraskaiteesta tai ylemmästä portaasta. Hän voi nousta välillä seisomaan, eikä asento rasita miestä, koska naisen paino ei ole koko ajan hänen sylissään.

Lähteet: Ask Men, The Health Site, The Stir

Lue myös:

Miehelle todella iso tai pieni penis? Näin helpotatte seksiä ja saatte enemmän nautintoa

Näin löydät g-pisteen – 6 parasta seksiasentoa

Koira-asento on ykkönen, lusikka hankala – Tältä eri seksiasennot tuntuvat miehistä

Keskustele:

Lyhyt nainen ja pitkä mies, häiritseekö kokoero teitä?

Mitkä ovat parhaita asentoja xl-naiselle ja xxl-miehelle?

Mitkä seksiasennot ovat hankalia ja mitkä helpoimpia?

X