Ihmiset ja suhteet

Näin saat miehen ihastumaan – ja muita vinkkejä treffeille

Teksti:
Anna.fi

Karta mokat ja anna itsestäsi myönteinen kuva ensimmäisillä treffeillä.

Näin saat miehen ihastumaan

1. Nettideittien keskustelun aloitus

Persoonallinen deittiprofiili herättää huomiota. Älä latele latteuksia. Jos haluat kehua olevasi huumorintajuinen, kerro miten se ilmenee. Lyhytsanaisuus torjuu useimmat yrittäjät. Kerro itsestäsi, harrastuksistasi ja haaveistasi. Älä silti avaudu nimestäsi, asuinpaikastasi tai työstäsi, jotta sinua ei ala jahdata nettistalkkeri.

Lue myös:
Nettideittailu – Näin luot toimivan treffi-ilmoituksen
Miten päästä eroon nettistalkkerista? Nettipoliisi Marko ”Fobba” Forss kertoo

2. Sopiva paikka ensitreffeille

Romanttinen illallinen vai deitti kotona? Tapaaminen on järkevintä sopia julkiselle paikalle. Jos valitset ravintolan, pitkään kestävä päivällinen voi muuttua hermopeliksi, jollei yhteistä säveltä löydy. Elokuvissa taas tutustuminen jää vähemmälle. Kupillinen cappuccinoa kahvilassa toimii aina.

Lue myös: Sinkkuäiti testasi pikatreffit – 15 x 7 minuutin tapaaminen

3. Se täydellinen asu

Ensitreffien ja työpaikkahaastattelun asuvalinta tähtää samaan: positiivisen, mutta myös rehellisen kuvan antamiseen. Jos et etsi yhden illan hoitoa, unohda tyrkkymäiset makkarankuoriminihameet ja antavat pääntiet. Farkut ja raikas paita tai kaunis mekko antavat asiallisemman kuvan.

4. Ensitreffien puheenaiheet

Keskity kertomaan ja kysymään asioista, jotka ovat sinulle olennaisimpia. Vaikuttavatko arvonne ja maailmankatsomuksenne toisensa kohtaavilta? Aiheet kannattaa pitää kyllin keveinä. Matkustelu, työ tai opiskelu ja harrastukset toimivat aina. Treffikumppanin menneisyydestä on luonnollista olla utelias. Silti suhdetta ei ole hyvä aloittaa ex-siipan ärsyttävyyden ruotimisella.

Lue myös: Nämä 7 kysymystä selvittävät roikutko vielä eksässäsi

5. Maksaako mies treffeillä?

Amerikkalaisen tai venäläisen naisen mielestä on itsestäänselvyys, että mies kaivaa kuvettaan. Pohjoismaissa on tavallista, että molemmat maksavat oman osuutensa.

Miehen suhtautuminen laskuun paljastaa paljon hänestä. Laskun itselleen nappaava haluaa tehdä vaikutuksen. Sentilleen sen jakava tuskin on mikään huumoriheppu. Ja puolittamisen ehdottaminen silloin, kun sinä nautit kupillisen pussiteetä ja hän aterian vuosikertaviineineen, on merkki miehestä, jota kannattaa välttää.

Lue myös:

Lenkkarit vai loaferit? Kengät paljastavat, millainen mies on sängyssä
Onko mies kiinnostunut sinusta? Kehonkieli paljastaa sen jo ensitreffeillä!

Nainen, älä haksahda huijareihin – Näin tunnistat petollisen hurmurimiehen!

Teksti: Mirva Saukkola
Kuva: Colourbox

X