Julkkikset

Laura Lepistön pitäisi olla mukana ensi vuoden jääshow-tapauksessa, mutta epäröi vielä: ”Jos en ollenkaan halua, niin jään sitten pois”

Esikoisen saanut ex-taitoluistelija Laura Lepistö nauttii täysillä äitiyslomasta ja vauva-arjesta. 

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Sampo Korhonen

Laura Lepistö sai heinäkuussa esikoislapsensa.

Esikoisen saanut ex-taitoluistelija Laura Lepistö nauttii täysillä äitiyslomasta ja vauva-arjesta. 

Heinäkuussa esikoislapsen saanut entinen taitoluistelija Laura Lepistö nautti hetken omasta ajasta ja aikuisten seurasta Fressi 24h Matinkylä-Olarin avajaisissa. Salijäsenyyttä Lepistö ei ole ehtinyt kaivata korona-aikana muutenkaan, kun liikuttu on lähinnä ulkona.

– Ehkä tästä tulee nyt uusi innostus, Laura hihkaisi.

Vauva-arki kotosalla on sujunut hyvin. Laura kertoi lapsen olevan helppo tapaus.

– Hän nukkuu hyvin, syö ja kasvaa. Hän on hyväntuulinen ja sen takia on tuntunutkin, että myös oma jaksaminen ja palautuminen on mennyt hyvin.

Lauran pitäisi olla mukana Tampereella nähtävässä Lumikuningatar-jääshow’ssa, mutta siihen osallistumista katsotaan vielä Lauran oman jaksamisen mukaan. Esitykset on määrä pitää tammikuussa, ja pääroolissa luistelee Kiira Korpi.

– Jos minusta tuntuu, että en halua ollenkaan olla mukana, niin jään sitten pois. Nyt olin viime viikolla ensimmäistä kertaa vasta jäällä. Pikku hiljaa edetään. Tuntuu kyllä nyt siltä, että olisi ihanaa olla mukana jossain pienessä roolissa.

Tärkein rooli tuoreella äidillä on kuitenkin kotona. Äitiyslomalla Laura aikoo olla ainakin vuodenvaihteeseen asti, joka on kiireiselle yrittäjälle mieluinen juttu. Yksinäisyyskään ei vaivaa, kun mammaseuraa löytyy omista kavereista, joita Laura tapaa paljon.

– Nyt kun tämä syksy tässä kiihtyy niin ahdistaa se, että tuleeko tammikuu jo liian aikaisin. On tämä niin ainutlaatuista aikaa.

Vauva on perinyt vanhemmiltaan rauhallisuuden, vaikka luonnettakin löytyy niin kuin pitää.

– Hän ei turhista vauhkoonnu, vaan on perustyytyväinen vauva.

Lue myös: Laura Lepistön esikoinen syntyi – ex-taitoluistelija julkaisi herkän kuvan somessa: ”Pieni tuhiseva kiharapehko on elämänsä kunnossa”

X