Julkkikset

Laura Lepistön esikoinen syntyi – ex-taitoluistelija julkaisi herkän kuvan somessa: ”Pieni tuhiseva kiharapehko on elämänsä kunnossa”

Ex-taitoluistelija Laura Lepistö ja Tommi Huovinen saivat esikoisensa. Laura kertoi perhetapahtumasta Instagram-tilillään.

Teksti:
Lotta Pellas
Kuvat:
Om-Arkisto

Ex-taitoluistelija Laura Lepistö sai ensimmäisen lapsensa.

Ex-taitoluistelija Laura Lepistö ja Tommi Huovinen saivat esikoisensa. Laura kertoi perhetapahtumasta Instagram-tilillään.

Ex-taitoluistelija Laura Lepistön, 33, ja hänen puolisonsa Tommi Huovisen esikoinen on syntynyt. Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Laura hymyilee vastasyntynyt lapsi sylissään Naistenklinikan synnytysosastolla. Tekstin sininen sydän vihjaa poikavauvasta.

Näin Laura kuvaa tunnelmia tuoreessa Instagram-kuvan yhteydessä:

Täällä hän on.💙 Pieni tuhiseva kiharapehko on elämänsä kunnossa.🙏🏼 Ja äiti seuraa vauhdilla perässä.

Laura on puhunut kovan treenin vaikutuksista hedelmällisyyteen

Laura kertoi Annan jutussa keväällä raskaaksi tulemisen haasteista ja kovan treenin vaikutuksista kehoonsa: huippu-urheilijalla kuukautiset saattoivat välillä jäädä väliin, ja Lauralle tarjottiin e-pillereitä kierron säännöllistämiseksi.

”Olin aika yksin ajatusteni kanssa. Suomessa kyllä jo nykyään puhutaan aktiiviuran aikaisista hormonimuutoksista, mutta keskustelun ja tutkimuksen pitäisi laajentua käsittämään myös uran jälkeistä aikaa, kun perheenlisäys tulee ajankohtaiseksi”, Laura totesi.

”Pelkäsin, saanko koskaan lasta. Hakeuduin lääkäriin, mutten saanut sieltä sellaista apua, jota olisin tarvinnut. Heillä kun ei ollut tarpeeksi tietoa huippu-urheilun vaikutuksista naiskehoon.”

Kun asiantuntija lopulta löytyi, selvisi, että Lauran keho oli ylivirittyneessä tilassa vielä vuosia huipullaolon jälkeen. Palautumisessa meni yli vuosi.

Annan jutunteon aikaan pariskunta odotti lapsen syntymää jo kovasti.

”Vauva on kovin toivottu. Olemme jo päässeet suunnittelemaan ja valmistautumaan hänen tuloonsa sekä henkisesti että ihan käytännössä tilaamalla vauvanhoitoon liittyviä tarvikkeita, kuten lastenvaunut”, Laura sanoi.

X