Julkkikset

Näin kauniisti Nina Tapion ja Rekan rakkaus alkoi – kertoo Seurassa ensikosketuksesta: ”Tiesin löytäneeni sielunkumppanini”

Laulaja Nina Tapiolla on ollut tunteikas vuosi: Hanna-Riikka Siitosen sairauden eteneminen ja kuolema, kodin vuokraus, uuden kodin remontointi, muutto sekä kummankin tyttären ylioppilasjuhlat. ”Mutta niinhän se on. Kun menettää jotain, saa jotain muuta tilalle”, Nina toteaa Seurassa.
29.3.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: Niclas Mäkelä

Laulaja Nina Tapio, 47, sanoo suoraan Seuran haastattelussa, että viime vuosi oli vaikea. Hänen rakas ystävänsä, Hanna-Riikka Siitonen, kuoli pitkän sairastamisen jälkeen 23. heinäkuuta 2018.

Ystävän menetyksen lisäksi Ninan, hänen nykyisen puolisonsa Reijo ”Reka” Kontion ja uusperheen lasten elämä muuttui myös asumisen osalta. Perhe laittoi vuokralle omakotitalonsa Espoossa ja muutti kerrostaloon Helsinkiin lähelle töitä ja 6-vuotiaan Vilhon harrastuksia.

”Vuoteen mahtui käsittämätön määrä asioita; Hanna-Riikan sairauden eteneminen ja kuolema, kodin vuokraus, uuden kodin remontointi, muutto, kummankin tyttären ylioppilasjuhlat… Ihania ja vaikeita asioita”, Nina toteaa lehdessä.

”Mutta niinhän se on. Kun menettää jotain, saa jotain muuta tilalle.”

Kun Nina tapasi Rekan

Nina meni naimisiin kouluaikaisen ihastuksensa ja kahden tyttärensä, Adan ja Elsan, isän Martti Forsbergin kanssa vuonna 1996, mutta liitto päättyi eroon kymmenen vuotta myöhemmin.

Tuolloin Nina menetti nuoruuden liittonsa, mutta avasi samalla oven tulevalle rakkaudelle. Se iski yllättäen vuoden 2007 Eurovision laulukilpailujen harjoituksissa.

Nina kertoo lehdessä, että hänen oli määrä laskeutua Hartwall Arenan katosta näyttämölle vaijerilla. Harjoituksissa hän kohtasi turvakoordinaattorina toimineen Rekan.

”Minulle tuli heti sellainen olo, että tunnen tuon miehen. Hänessä oli jotain hyvin tuttua ja turvallista.”

Kaksi viikkoa kestäneiden harjoitusten aikana tulevan pariskunan välillä ei tapahtunut mitään – ei ennen finaalia seuranneita loppujuhlia.

”Taksissa Reka otti minua kädestä kiinni. Se oli siinä.”

Nina kertoo lehdessä, ettei epäröinnille oikeastaan edes jäänyt tilaa.

”Siinä ei ollut mitään järjellä selitettävää. Oli vain varmuus, että näin asioiden pitää mennä. Tiesin löytäneeni sielunkumppanini.”

Lue lisää uusimmasta Seurasta!

Lue myös

Suosittelemme