Julkkikset

TTK-tähtioppilas Niklas Hagman yllätti opettajansa – näin Kia Lehmuskoski kuvailee ex-kiekkoilijaa

TTK-suosikkiparin Niklas Hagmanin ja Kia Lehmuskosken harjoituksissa ei huumoria tai naurua puutu. Kialle Niklas on ollut unelmaoppilas opettaa tanssia. – Meillä on tosi hauskaa yhdessä, Kia kertoo.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Mtv

TTK-suosikkiparin Kia Lehmuskosken ja ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kemia toimii myös tanssiharjoituksissa.

TTK-suosikkiparin Niklas Hagmanin ja Kia Lehmuskosken harjoituksissa ei huumoria tai naurua puutu. Kialle Niklas on ollut unelmaoppilas opettaa tanssia. – Meillä on tosi hauskaa yhdessä, Kia kertoo.

”Lähes täydellistä.”

”Yksinkertaisesti loistavaa.”

Näin kommentoivat Tanssii tähtien kanssa -kisan tuomaristo, kun ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman ja tanssija Kia Lehmuskoski vakuuttivat sekä katsojat että tuomariston quickstepillään. Onnistuneesta suorituksesta tanssipari sai kautensa ensimmäisinä kilpailijoina täydet 10 pistettä.

Televisiokameroiden edessä näkyvä kemia ylettyy myös kilpaparin harjoituksiin. Kia kuvailee Niklasta unelmaoppilaana, jonka kanssa on todella helppo työskennellä.

– Niklas on todella mukava ja hänellä on superhyvä huumorintaju. Välillä kikatetaan – tai minä kikatan vähän enemmänkin. Meillä on tosi hauskaa yhdessä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kia Lehmuskoski / Dancer (@kialehmuskoski) jakama julkaisu

Tämä asia Niklaksessa yllätti TTK-opettajan

Anna-lehden syyskuisessa haastattelussa Niklas kertoo, että hänen lapsensa reagoivat epäillen, kun he kuulivat, että isä on mukana Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Lastensa tavoin ex-urheilija tiedosti haasteet, joita hän tulisi kisassa kohtaamaan. Suurimpana niistä oli löytää tarpeeksi itseluottamusta esiintymiseen.

– Se, että uskallan antaa palaa ja keinuttaa lanteitani välittämättä siitä, miltä omasta mielestäni näytän, on ollut minulle suurin haaste. Pikkuhiljaa olen saanut itseluottamusta eläytymiseen ja sulavaan esiintymiseen, Niklas kuvaili Annan haastattelussa.

Niklaksen tanssiopettajana Kia on kuitenkin hämmästellyt siitä, miten nopeasti ex-kiekkoilija on pystynyt oppimaan erilaiset koreografiat.

– En ajatellut alussa, että Niklaksella olisi noin hyvä rytmitaju. Ja älyttömän hyvä ymmärrys musiikista! TTK-opettaja kehuu.

Niklaksella ja Kialla ei ole paineita onnistua joka viikkoa 

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman menestyksestä huolimatta tanssiparilla ei ole Kian mukaan suorituspaineita. Opettajana hän ei halua miettiä liikaa sitä, että heidän pitäisi Niklaksen kanssa onnistua täydellisesti joka viikko.

– Kaikki parit aloittavat joka viikko alusta, koska kilpailijoilla ei ole kokemusta tanssilajeista ennestään. Sitä ei edes viitsi miettiä, että pitäisi onnistua joka kerta. Toki haluamme tehdä parhaamme, Kia toteaa.

.

X