Julkkikset

Tällainen Kuppilat kuntoon -keulakuva Pipsa Hurmerinta aikoo olla – ”Ravintolamaailma kaipaa sitä juuri nyt”

Juontaja-kokki Pipsa Hurmerinta nähdään keväällä Kuppilat kuntoon -ohjelmassa. Hänellä on tarkka visio siitä, mitä suomalainen ravintolamaailma juuri nyt erityisesti kaipaa.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Ensi keväänä Pipsa nähdään Ville Haapasalon kanssa Kuppilat kuntoon -ohjelmassa.

Juontaja-kokki Pipsa Hurmerinta nähdään keväällä Kuppilat kuntoon -ohjelmassa. Hänellä on tarkka visio siitä, mitä suomalainen ravintolamaailma juuri nyt erityisesti kaipaa.

– Tietenkin olen TTK-fani! Kuka ei olisi, hihkaisee juontaja-kokki Pipsa Hurmerinta saavuttuaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella seuraamaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa ja vieläpä finaalilähetystä.

Pipsan omassa elämässä puhaltavat uudet tuulet. Hän lopetti työnsä Sikke Sumarin Sikke’s -ravintolassa kolme viikkoa sitten. 

– Lopulta se päätös oli vain tehtävä. Nyt on aika uusille tuulille. Neljä ja puoli vuotta on kuitenkin tosi pitkä aika olla yhdessä paikassa, Pipsa kertoo. 

Oman uransa suhteen Pipsa on valmis tarttumaan uusiin kuvioihin, mutta hätiköityjä päätöksiä hän ei tee. Kaikki mahdolliset skenaariot on ensin käytävä läpi. 

– Teen aika rohkeasti omasta mielestäni uravaihdoksia, mutta mietin tosi pitkään ennen kuin tein päätöksen. 

Ensi keväänä Pipsa nähdään Ville Haapasalon kanssa Kuppilat kuntoon -ohjelmassa. Tulevalla kaudella Pipsa ja Ville ovat auttamassa yrittäjiä ja tukemassa heidän liiketoimintaansa – lempeästi. 

– Olen alusta asti sanonut, että jos olet selvinnyt pandemiasta, valtavasta inflaatiosta ja sähkön hinnan noususta, niin emme me mene sinne olemaan inhottavia ihmisille. Ihmiset ovat aivan loppu. Me emme huuda, vaan olemme kaikille lempeitä. Ravintolamaailma kaipaa sitä juuri nyt.

Pipsa odottaa jo kipeästi tulevaa perhejoulua. Pipsa muutti vuosi sitten suurempiin neliöihin puolisonsa muusikko Markus Nordenstrengin ja kahden lapsensa kanssa. Lempipaikka uudesta kodista on jo löytynyt. 

– Keittiön nurkassa oleva nojatuoli on superluksusta! Siinä on ihana istua ja juoda aamukahvia. 

X