Ihmiset

Meghan Markle ja prinssi Harry odottavat toista lastaan – kuvassa näkyy kauniisti pyöristynyt vauvavatsa

Sussexin herttuapariin tiedottaja vahvisti brittimedialle pariskunnan odottavan toista lastaan. Entuudestaan parilla on 1-vuotias Archie-poika.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Mvphotos

Sussexin herttuapari odottaa toista lastaan.

Sussexin herttuapariin tiedottaja vahvisti brittimedialle pariskunnan odottavan toista lastaan. Entuudestaan parilla on 1-vuotias Archie-poika.

Sussexin herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat toista lastaan. Uutinen herttuaparin perheenlisäyksestä tuli julki ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Uutistoimisto Reutersin mukaan herttuaparin tiedottaja vahvisti vauvauutisen. Lapsen laskettua aikaa ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.

Sunnuntaina uutisen lisäksi sosiaalisessa mediassa levisi kaunis mustavalkoinen potretti herttuaparista. Kuvassa näkyy Meghanin kauniisti pyöristynyt vauvavatsa. Kuvan on ottanut parin hyvä ystävä, valokuvaaja Misan Harriman. 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Vogue (@voguemagazine) jakama julkaisu

Meghan Markle ja Harry haluavat korkeintaan kaksi lasta

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat ensimmäisen lapsensa, Archien, toukokuussa 2019.

Lue myös: Archie Harrison ihastuttaa! Näin nimitutkija kommentoi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin yllättävää nimivalintaa: ”Kuninkaallisia perinteitä ei noudatettu”

Herttuapari on kertonut aikaisemmin British Vogue -lehdelle haluavansa korkeintaan kaksi lasta. Syyksi prinssi Harry kertoi tuolloin ilmastonmuutoksen ja sen, ettei pari halua kuormittaa enempää maapalloa.

”Kaksi, maksimissaan! Olen aina ajatellut, että tämä paikka on meillä lainassa. Ja koska olemme niin älykkäitä kuin olemme, ja niin kehittyneitä kuin meidän pitäisi olla, meidän pitäisi jättää seuraavalle sukupolvelle jotain parempaa”, Harry kertoo Voguen haastattelussa vuonna 2019.

Lue myös: Tämän takia prinssi Harry ja herttuatar Meghan haluavat korkeintaan 2 lasta – Harry kertoo syyn Meghanin päätoimittamassa Vogue-lehdessä

Kuvassa Mechan Markle ja prinssi Harry yhdessä poikansa Archien kanssa.
Herttuaparilla on entuudestaan Archie-poika, joka syntyi toukokuussa vuonna 2019.

Lähteet: BBC, CNNBritish VogueReuters

X