Ihmiset

Mikko Parikka palaa Salattuihin elämiin

Näyttelijä lähti sarjasta neljä vuotta sitten.

Teksti:
Salla Piirainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Mikko Parikka ehti näytellä Salatut elämät -sarjassa 11 vuoden ajan ennen lopettamistaan.

Näyttelijä lähti sarjasta neljä vuotta sitten.

Suositusta Jiri Viitamäen hahmosta tunnettu näyttelijä Mikko Parikka, 35, palaa Salattuihin elämiin, kertoo MTV. Jirin hahmo poistui sarjasta neljä vuotta sitten, kun häät Tiia Elgin näyttelemän Evan kanssa epäonnistuivat.

– On kliseistä sanoa, mutta tämä paikka on kuin kotiin tulisi. Varsinkin, kun teimme Jirin kanssa niin kauan yhteistyötä, niin löysimme Jirin kanssa aika nopeasti hedelmällisen yhteistyön jälleen. On ollut tosi ihanaa myös näyttelijöiden kanssa. Tuntuu kuin en olisi ollut poissa, vaan vähän pidemmällä lomalla, Mikko kertoo MTV:lle.

Lue myös: Mikko Parikka ei ole katunut päätöstään jättää Salatut elämät: ”Tein oikean ratkaisun”

Yksi syy sarjasta poistumiseen oli vauva

Sarjasta lähteminen oli Mikolle neljä vuotta sitten iso päätös. Hän oli ehtinyt näytellä suositussa saippuasarjassa jo 11 vuoden ajan. Hän kertoo vuonna 2023 Anna-lehdelle antamassaan haastattelussa päätöksen takana olleen hiljalleen hiipinyt ajatus, että hän voisi tehdä jotain muutakin elämässään.

– Niinpä päätimme, että jäisin kotiin hoitamaan vauvaa. Halusin tarttua mahdollisuuteen, koska vauva-aika on niin ainutlaatuista. Tein oikean ratkaisun, Mikko kertoo Annalle.

Hän kertoi tuolloin Annassa, ettei ollut katunut kertaakaan päätöstään, vaikka olikin tuntenut haikeutta ja ikävöinyt sarjassa työskentelemistä.

Lue myös Kotiliesi.fi: Sara Parikan ehdoton bravuuri on paistettu juustokakku – tämä ohje yllättää helppoudellaan!

Mikko kertoo tuoreessa MTV:n haastattelussa ehdotuksen hänen paluutaan koskien tulleen Salkkareiden puolelta. Häntä ehdittiin kosiskella muutamaan otteeseen, ennen kuin hän vastasi myöntävästi.

Hän kertoo MTV:lle, ettei alun perinkään lähtenyt sarjasta ovet paukkuen sillä ajatuksella, ettei tulisi koskaan takaisin. Jirin tähdittämät uudet jaksot ovat nähtävissä Katsomo+-palvelussa 21. heinäkuuta alkaen.

X