Ihmiset

Näin Ruotsin kuninkaallisten appivanhemmat elävät ja tienaavat: pakastepussibisneksiä, moottoripyöriä ja lukuisia avioliittoja

Ruotsin prinssi Danielin, prinsessa Sofian ja Chrisin vanhemmat ovat pysyneet poissa julkisuudesta, mutta jotain heidän elämästään kuitenkin tiedetään. Lue, miten prinsessa Victorian, prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen tavisappivanhemmat elävät.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Kungahuset

Prinsessa Sofian, prinssi Danielin ja Christopher O'Neillin vanhemmat osallistuvat kuninkaallisiin perhetapahtumiin, kuten lastenlastensa ristiäisiin.

Ruotsin prinssi Danielin, prinsessa Sofian ja Chrisin vanhemmat ovat pysyneet poissa julkisuudesta, mutta jotain heidän elämästään kuitenkin tiedetään. Lue, miten prinsessa Victorian, prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen tavisappivanhemmat elävät.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian, prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen appivanhempien elämä on melko tavallista, vaikka he ovatkin läheisissä tekemisissä Bernadotten suvun kanssa.

Expressen-lehti selvitti, millaista elämää prinssi Danielin, prinsessa Sofian ja Christopher O’Neillin vanhemmat elävät.

Prinssi Danielin vanhemmat Ewa ja Olle Westling eivät välitä julkisuudesta

Ewa ja Olle Westling ovat julkisuudessa vain silloin, kun heidän tarvitsee – eli kun kuningaspari kutsuu. Esimerkiksi suurten perhetapahtumien, kuten ristiäisten aikaan, Ewa ja Olle piipahtavat kameroiden edessä. Muulloin he elävät tavallista arkeaan Ockelbossa.

Danielin vanhemmat: Ewa ja Olle Westling

Ewa on 73-vuotias ja eläkkeellä. Aeimmin hän työskenteli postivirkailijana. Vuonna 2016 Ewa tienasi noin 26 000 euroa. Expressen-lehden lähteen mukaan Ewa on kiinnostunut tanssista.

Myös Olle on 73-vuotias eläkeläinen. Hän on koulutukseltaan sosionomi ja työskenteli sosiaalijohtajana ennen eläkkeelle jäämistään. Hän ansaitsi vuonna 2016 noin 37 000 euroa. Ollelle on rekisteröity kuusi moottoripyörää ja Volvo V60 -auto.

Prinsessa Sofian vanhemmat Marie ja Erik Hellqvist harrastavat moottoripyöräilyä

Prinsessa Sofian vanhemmat Marie ja Erik Hellqvist elävät melko tavallista elämää Älvadalenin kunnassa.

Sofian vanhemmat: Marie ja Erik Hellqvist

Marie, 60, työskentelee markkinointi- ja myyntipäällikkönä yrityksessä, joka valmistaa muun muassa pakastepusseja. Aiemmin hän oli poliittisesti aktiivinen Ruotsin liberaaleissa. Hän tienasi vuonna 2017 lähes 75 000 euroa. Hänen autonsa on Volvon V50-mallia. Lisäksi Mariella on moottoripyörä.

Erik, 68, on työskennellut työnvälitystoimistossa ja tällä hetkellä hän on Facebook-profiilinsa mukaan töissä Älvadalenin kunnalla. Hän tienasi vuonna 2016 noin 43 000 euroa. Erikillä on Harley Davidsonin moottoripyörä.

Chrisin äiti Eva O’Neill on ollut naimisissa neljästi

Christopherin äiti Eva O’Neill, 77, asuu Lontoossa. Hän oli tunnettu persoona jo ennen kuin Chris tutustui prinsessa Madeleineen. Häntä on kuvailtu jet set -elämää eläväksi naiseksi. Eva tuntee hyväntekeväisyystoiminnan kautta jopa Englannin prinssi Charlesin.

Chrissin äiti: Eva O'Neill

Eva on ollut neljä kertaa naimisissa, ja kaikki hänen aviomiehensä ovat olleet varakkaita. Chrisin isä on Evan kolmas mies, Paul Cesario O’Neill, joka menehtyi vuonna 2004.

Lähde: Expressen

X