Ihmiset

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia odottavat kolmatta lastaan – kuningashuone julkaisi onnellisesta parista herkän yhteiskuvan

Ruotsin prinssi Carl Philip ja hänen vaimonsa prinsessa Sofia ovat ilmoittaneet saavansa kolmannen lapsen. Vauvan laskettu aika sijoittuu alkukevääseen.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Kungl. Hovstaterna. Kungahuset.se, Mvphotos

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia kertovat saavansa perheenlisäystä ensi vuonna.

Ruotsin prinssi Carl Philip ja hänen vaimonsa prinsessa Sofia ovat ilmoittaneet saavansa kolmannen lapsen. Vauvan laskettu aika sijoittuu alkukevääseen.

Prinssi Carl Philip, 41,  ja prinsessa Sofia, 36, ilmoittivat perjantaina aamupäivästä odottavansa kolmatta lastaan. Ilouutinen julkaistiin Ruotsin kuningashuoneen Instagram-tilillä. Kuvassa onnelliset vanhemmat poseeravat yhdessä herkässä, mustavalkoisessa kuvassa.

”Olemme iloisia ja odottavia, ja odotamme, että voimme toivottaa tervetulleeksi meidän kolmannen lapsemme, sisaruksen prinssi Alexanderille ja prinssi Gabrielille”, Carl Philip ja Sofia kommentoivat päivityksessä.

Vauvan laskettu aika on alkukeväällä

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian vauvan laskettu aika on maalis- ja huhtikuun vaihteessa vuonna 2021. Asiasta kerrotaan kuningashuoneen Instagram-päivityksen yhteydessä. Entuudestaan parilla on kaksi poikaa: 4-vuotias Alexander ja 3-vuotias Gabriel.

Kuvassa prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia lapsineen.
Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian pojat Alexander ja Gabriel saavat pikkusisaruksen.
X