Vintage-rullat 1950-luvun tyyliin on yllättävän helppo juhlakampaus.
Kauneus

Helppo juhlakampaus: Vintage-rullat 50-luvun tyyliin

Polkkaan on helppo tehdä näyttäviä juhlakampauksia, ja tämä rullakampaus onnistuu melko lyhyeenkin tukkaan. 1950-luvun henkinen vintage-rullakampaus syntyy rullilla. Katso tarkat ohjeet helppoon juhlakampaukseen!
Teksti: Anni Nissi Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Pyörittele helppo, 1950-luvun henkinen kampaus rullilla. Rullaus on letittämistä helpompi tekniikka, ja se toimii jopa polkkahiusta lyhemmässä mitassa.

Vintagekampaus 1950-luvun tyyliin − näin teet lookin

Vintage-rullaus, vaihe 1
1. Erota takaraivon hiukset omaksi osiokseen vetämällä jakaus korvasta korvaan. Tee etuosan hiuksiin keski- tai sivujakaus.

Vintage-rullaus, vaihe 2
2. Rullaa niskan hiukset latvasta lähtien itsensä ympärille ja kiinnitä napakoilla pinneillä. Jos hiukset ovat niskasta hyvin lyhyet, tee rento pieni nykerö ja kiinnitä se pinneillä.

Vintage-rullaus, vaihe 3
3. Pyörittele samaan tapaan myös sivut. Voit ottaa mukaan myös lyhyen otsatukan. Aloita läheltä jakausta ja rullaa hiuslinjaa pitkin taaksepäin. Nyöritä napakasti, sillä rullaus löystyy joka tapauksessa.

Vintage-rullaus, vaihe 4
4. Kiinnitä sivujen nyörit ristikkäin takaosan rullan päälle. Tarkista, että latvat on pinnitetty jämäkästi, ettei rullaus lähde purkautumaan.

Valmista!

Vintage-rullat 50-luvun tyyliin

Hiukset: Sanni Syd
Meikki: Emma Jokelainen
Malli: Mari V./ Brand.

Anna 43/2014.

X