antipastosalaatti
Reseptit

Antipastosalaatti

Antipastosalaatti saa makua mm. ilmakuivatusta bresaole naudanlihasta ja tuoreista viikunoista.
Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pussi valmista salaattisekoitusta tai rucolaa, jääsalaattia ja punamangoldia
  • 4 viipaletta ilmakuivattua naudanlihaa (bresaole)
  • 4 marinoitua artisokkaa
  • 2 tuoretta viikunaa
  • oliiveja
  • parmesaanilastuja

Kastike

  • 1 tl Dijonin sinappia
  • 0.5 tl sokeria
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • pari hyppysellistä hiutalesuolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

 

Sekoita kastike. Jaa salaatit syville lautasille. Lisää päälle paloitellut artisokat, lohkotut viikunat, oliivit, bresaole ja parmesaanilastut. Pirskottele kastiketta salaattiannosten päälle tarjoiluvaiheessa.

X