7.4.2012

Antipastosalaatti

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 pussi valmista salaattisekoitusta tai rucolaa, jääsalaattia ja punamangoldia
4 viipaletta ilmakuivattua naudanlihaa (bresaole)
4 marinoitua artisokkaa
2 tuoretta viikunaa
oliiveja
parmesaanilastuja

Kastike

1 tl Dijonin sinappia
0.5 tl sokeria
1 rkl balsamiviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
pari hyppysellistä hiutalesuolaa
mustapippuria

Valmistusohje

Antipastosalaatti saa makua mm. ilmakuivatusta bresaole naudanlihasta ja tuoreista viikunoista.

Sekoita kastike. Jaa salaatit syville lautasille. Lisää päälle paloitellut artisokat, lohkotut viikunat, oliivit, bresaole ja parmesaanilastut. Pirskottele kastiketta salaattiannosten päälle tarjoiluvaiheessa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi