![](https://anna.fi/awpo/img/2023/11/konvehti_suklaalevy.jpg?s=1754d917360d6bfbeb8d9dedc0599a67&fit=crop)
Konvehti-suklaalevy
Itse tehty konvehti-suklaalevy on kiva ruokalahja. Pakkaa se sellofaanipussiin ja sido kauniilla narulla. Täytteitä voi varioida maun mukaan.
Ainekset
Konvehti-suklaalevy
- 200 g tummaa leivontasuklaata
- kourallinen pieniä vaahtokarkkeja
- 100 g kuivattuja karpaloita
- 10-15 joulukonvehtia
- 1-2 rkl nonparelleja
Valmistusohje
1. Paloittele suklaa ja sulata se varovasti mikrossa tai vesihauteessa.
2. Kääntele sulan suklaan joukkoon puolet vaahtokarkeista ja karpalot.
3. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun ison suklaalevyn kokoiseen vuokaan.
4. Ripottele päälle konvehdit (puolita isoimmat), loput vaahtokarkit ja nonparellit. Anna jähmettyä jääkaapissa.
5. Tarjoa konvehti-suklaalevy paloiteltuna hyvän aterian päätteeksi kahvin kera.
Katso myös: Pääsiäissuklaalevy
Katso myös Kotiliesi.fi: Pipariminttu rocky road
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous