Reseptit

Lohi-piparjuurirullat

Lohirullat toimivat pikkusuolaisena glögijuhlissa. Ne valmistetaan tortillapohjista. Makua rulliin tuovat lohen lisäksi tuorejuusto ja kevätsipuli.
Teksti: Sanna Kekäläinen Kuvat: Colourbox.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 kevätsipulia
  • 8 tortillaa tai ohutleipää
  • 125 g piparjuuren makuista tuorejuustoa
  • 1 ruukku romainesalaattia
  • 250 g kylmäsavustettua lohta

Valmistusohje

Lohi-piparjuurirullat tehdään tortillaletuista. Lohirullat saavat reilun makunsa piparjuuren makuisesta tuorejuustosta ja sopivat hyvin glögijuhlien pikkusuolaiseksi palaksi.

Hienonna kevätsipuli. Levitä tuorejuusto tortillojen pinnalle. Asettele salaatti, kevätsipuli sekä lohi tuorejuuston päälle. Rullaa tortillat napakoiksi kääryleiksi. Leikkaa päätypalat pois ja leikkaa jokainen käärö neljään palaan. Laita cocktailtikku jokaiseen palaan helpottamaan syömistä ja rullan kiinnipysymistä.

X