Reseptit

Minitomaatti-balsamicospagetti

Balsamicosta, tomaateista, valkosipulista ja basilikasta valmistettava kastike toimii pastan kanssa erittäin hyvin. Valmiin spagettiaterian pinnalle ripotellaan vielä parmesaanijuustoa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Colourbox.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g spagettia
  • loraus oliiviöljyä
  • 30 g voita
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 2 rkl balsamicoa
  • 12 minitomaattia halkaistuina
  • 1 dl basilikanlehtiä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • vastaraastettua parmesaania

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, lisää sekaan loraus oliiviöljyä. Sulata voi pannulla. Lisää valkosipulimurska ja balsamico. Kiehauta. Lisää tomaatit ja basilika. Kuumenna hetki sekoitellen. Mausta tomaattiseos suolalla ja pippurilla.

2. Kääntele seos spagetin sekaan. Lisää pasta-annosten pinnalle parmesaaniraastetta.

X