
Täytetyt minijuustomuffinit
Täytetyt minijuustomuffinit ovat nappi valinta illanistujaisiin. Nämä muffinit täytetään sinihomejuustolla.
Minijuustomuffineiden täytteenä on sinihomejuustotahnaa.
Ainekset
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 1/2 dl vahvaa juustoraastetta (esim Västerbotten-juustoa)
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 50 g pehmeää voita
- 1 pieni muna
- 1 1/2 dl maitoa
Väliin
- pehmeää sinihomejuustoa
- tilkka kermaa
koristeeksi
- viikunalohkoja
- (tuoreita marjoja)
Valmistusohje
Minikokoisten juustomuffinien täytteenä on sinihomejuustotahnaa.
1. Sekoita juustoraaste ja kuivat aineet keskenään. Nypi sekaan pehmeä voi. Sekoita muna ja maito taikinaan.
2. Jaa taikina voidellun minimuffinivuoan koloihin. Kypsennä 190-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
3. Notkista sinihomejuusto kermalla. Halkaise muffinit ja pursota tai lusikoi juustotahna muffinien pohjien päälle, nosta päälle kansipalat. Koristele cocktailtikkuihin pistetyillä viikunalohkoilla.

Laseissa helmeilee pehmeäkuplainen saksalainen Barth Riesling Brut, 19,98 e. Kuiva ja ryhdikäs Barth sopii paitsi aperitiiviksi myös ruokapöytään, kun tarjolla on kala- tai äyriäisruokaa.
Lisää suolaisia muffineita:
Juustomuffinit
Tomaattimuffinit
Vuohenjuusto-yrttimuffinit
Kotiliesi.fi: Pekoni-cheddarmuffinit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous