Tomaattikeitto intialaisittain
Intialaisen tomaattikeiton salaisuus on rikkaassa maustamisessa. Keittoa ei välttämättä tarvitse enää kuumentaa soseuttamisen jälkeen.
Ainekset
- 1-2 sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl raastettua inkivääriä
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl kurkumaa
- 1 rkl mietoa intialaista currytahnaa
- 2 rkl öljyä
- 5 dl vettä
- 2 prk tomaattimurskaa
- 2 kasvisliemikuutiota
- 1 prk kookosmaitoa
- 1 nippu korianteria
- suolaa
- pippuria
Lisäksi
- tofua
Valmistusohje
◆ Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita hetki öljyssä. Lisää inkivääri, juustokumina, kurkuma ja currytahna. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää tomaattisäilykkeet ja vesi. Murenna sekaan kasvisliemikuutiot. Hauduta 15 minuuttia. Lisää kookosmaito ja korianteri varsineen. Anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia. Mausta keitto suolalla ja pippurilla.
◆ Kaada keitto monitoimikoneeseen ja soseuta sileäksi. Kaada keitto kulhoihin ja tarjoa tofun sekä leivän kanssa.
Lisää lämpimän mausteisia keittoja:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous